WinCan VX
1
WinCan VX
2
WinCan VX
3
WinCan VX
4
  • WinCan VX

WinCan VX Expert til TV-biler

kr. 81.680,00

Software til inspektion og administration af infrastrukturer inden for spildevand fra verdens førende producent.

WinCan VX giver de centrale funktioner, du har brug for at indsamle inspektionsdata, organisere det i en database og generere inspektionsrapporter, der grafisk viser røret og dets mangler. 

WinCan data kan endvidere eksporteres i formaterne DAS 4, DAS 5 og Dandas.

Antal

Beskrivelse

CD Lab er verdens førende leverandør af rørinspektions- og asset management software og vedligeholder kompatibilitet med alle førende kameraleverandører som IBAK, iPEK, Rausch m.fl. på markedet. 

WinCan Software er et specialiseret program for inspektion og administration af spildevand netværkssystemer. WinCan tilbyder forskellige løsninger, der begynder med indsamlingen af de inspektionsdata til analysen af disse data og endelig integration i Geografiske Informations Systemer (GIS).

I over 22 år har CD Lab fokuseret på innovative teknologier og en globalt markedsfocus. Disse to principper forklarer, hvorfor WinCan softwaren giver integrationen af de nyeste inspektion teknologier på 46 forskellige sprog og efter mere end 50 forskellige inspektion standarder. Med mere end 7000 licenser solgt over hele verden WinCan software markedsledende inden for TV-inspektion software området.


Vedhæftninger
Produktoplysninger
Ny vare