Strækfilm

Her finder du vores udvalg af strækfilm, der bruges til at beskytte packeren mod det silikat, der skal påføres i forbindelse med punktrenovering. Strækfilm leveres i ruller, så du selv kan tilpasse størrelsen efter størrelsen på din packer. Læs mere

 

Strækfilm

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre
CTV Strækfilm i rulle - 35my til beskyttelse af packer
Pris  kr. 299,00
Reference.: 130491001

Brug strækfilm til at beskytte din packer

Når du udfører en punktrenovering, er der kemi involveret i form af den silikat, som glasfiberen skal imprægneres med. For at beskytte packerens gummimateriale mod påvirkninger fra de kemiske materialer, pakkes den ind i strækfilm, som nemt kan tages af og kasseres efter punktrenoveringen. Strækfolie købes som regel i ruller med en tykkelse på 35 my, der som regel er den mest velegnede.

Når du vikler strækfilm om packeren, er det vigtigt at være opmærksom på at gøre det i en ca. 45 graders vinkel, så packeren kan pustes op uden problemer, samtidig med at den er beskyttet. Strækfilmen må heller ikke vikles for stramt omkring packeren.


Find strækfolie og de andre typer udstyr, du har brug for

En kloakmester har brug for et væld af forskelligt værktøj og udstyr, og det hele findes samlet hos C-TV. Gennem mere end 20 år har vi forsynet branchen med alt fra strækfilm til slamsugere, og vi vil gerne bruge vores ekspertise til at rådgive dig om det bedste udstyr til netop den opgave, du står over for.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis vi kan være behjælpelige i din søgen efter kloakudstyr. Ring på +45 20 60 30 18 eller send en mail til md@c-tv.dk – vi ser frem til at høre fra dig