Kamerahoved

Her viser vi et udsnit af de IBAK kameramodeller, som oftest bliver solgt. Der er
kameraer til automatiske traktorsystemer samt kameraer til håndskubbe anlæg
både som axial kameraer samt stikledningskameraer.

Alle kamneraer kan købes som FULL HD kameraer. For at en TV-bil kan fungere med
FULL HD kameraer skal alle kameraer, kameraforbindelser, traktorer, fiberkabel,
kabeltromle og PC være forberedet for hertil.

Læs mere

 

IBAK kamerahoveder| Til forskellige systemer

Kamerahoved

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)
Aktive filtre
IBAK Retrus bakkamera til traktorsystem
Pris  kr. 24.900,00
 kr. 26.900,00
Reference.: 100391125
IBAK AxialCam 2 kamerahoved stikbart til skubbesystem
Pris  kr. 26.900,00
 kr. 28.400,00
Reference.: 100391025
IBAK MiniLite udskiftelig tromle 500/12 med 30 mtr rørål og AxialCam
Pris  kr. 32.500,00
 kr. 37.900,00
Reference.: 100391091
IBAK NANO-L kamerahoved til skubbesystem eller LISY stikledningssystem
Pris  kr. 91.010,00
 kr. 96.900,00
Reference.: 100391022
IBAK Orion 3 SD L kamerahoved til MiniLite 2 eller LISY system
Pris  kr. 91.010,00
 kr. 96.900,00
Reference.: 100391024
IBAK ORION 3 kamerahoved til traktorsystem
Pris  kr. 107.180,00
Reference.: 100391060
IBAK Orpheus-2 HD kamerahoved til traktorsystem
Pris  kr. 154.360,00
 

Grundig undersøgelse af kloak med et stikledningskamera

TV-inspektion er det bedste redskab til at få et præcist billede af tilstanden på en ejendoms kloaksystem. Hvilke kan bruges til at finde årsager til bl.a. svigt og forstoppelser.

Med et lille kabelført kamera optager TV-operatøren film og billeder af kloaknettet, så det er tydeligt at se, hvad og hvor det er galt.

Med et stikledningskamera kan du gøre din undersøgelse af en kloak meget nemmere, hurtigere og bekvemt. Med et stikkamera kan du nå længere ind i besværlige dele af kloaknettet end med et kabelført kamera.

Når du har fundet ud af hvor problemet er, så kan du ofte via optagelserne se, hvilken løsning der vil være bedst. Dette kunne bl.a. være: spuling af kloakken, friskæring for rødder eller en underjordisk punkreparation.


Når du har fundet fejlen på kloakken eller røret skal det selvfølgelig fikses. Er problemet utætheder, kan du spare en tid og besvær ved at lappe hullet med en strømpeforing. Strømpeforing er en "sok" man tager ned i røret og derefter puster op. På den måde lapper man utæthederne indvendigt. Du kan se vores sortiment af strømpeforing og tilbehør under kategorien: Strømpeforing. 
               

Hvad er et stikledningskamera?

Et stikledningskamera er et lille kamera med guidepind, som gør dig i stand til at styre kameraet ind i stikledninger og/eller bruge drejefunktionen til inspektion af samlinger.

Et stikledningskamera kan komme ind de fleste steder. Selv i besværlige grenrør. Er der forhindringer i rørene, anbefaler vi at du benytter et spuleanlæg, så disse forhindringer bliver skyllet væk. Et stikkamera er derfor ideelt, hvis du skal undersøge besværlige steder i et kloaknet.

Hos C-TV står vi altid klar til at hjælpe dig og du skal ikke tøve med at kontakte os via vores website. Du kan også besøge os i Aalborg, hvor du kan se vores store udvalg af kloakudstyr.

 

Køb et stikledningskamera hos C-TV

Hos C-TV har vi stikledningskameraer i høj kvalitet og med næsten alle funktioner til en kloak inspektion. Vores stikkameraer er fra leverandører, alle fra førende brands indenfor kloakudstyr

 

Ibos ReBOSS stikledningskameraer er utrolig brugervenlige og med en opstart på få sekunder. Derved får du hurtigt et overblik over de vigtigste funktioner. Tastaturet bruges til at skrive tekst, som gemmes på billeder og videoer.

Der er mulighed for at designe tastaturet efter egne behov. Dvs. at man bl.a. kan lave sine egne faste ord og binde dem til genvejstaster.

Alt i alt er ReBOSS et gedigent kamera, der dækker størstedelen af de opgaver, som de fleste kloakmestre skal udføre. Med et stikkamera kan arbejdet udføres på en nem og driftsikker måde. ReBOSS er 100% vandtæt, så det kan derfor anvendes i regnvejr. ReBOSS erstatter Falcon modellen.

Er du bange for, at du kommer til at ramme dine nedgravede kabler når du graver dig ned til rørerne? Så kan du med fordel benytte dig af en kabelsøger.
En kabelsøger kan være med til at lokaliserer hvor dine kabler er gravet ned. Du kan finde vores udvalg af kabelsøgere på denne side. 

 

Om os

C-TV er leverandør og importør af professionelt kloakudstyr, herunder No-dig udstyr til det skandinaviske marked. Vores leverandører er specielt udvalgt grundet deres solide kvalitet, samt fornuftige priser. C-TV er en af Europas førende leverandør af kloakudstyr, som eksempelvis stikkamera.

Vores produktportefølje dækker bl.a. stikkameraer, IBAK TV-biler, mobile traktoranlæg, skrubbeanlæg, slamsugere, slamsugertrailer, spuleudstyr og meget mere.

Vores produkter sælges gennem egen salgsstyrke såvel som udvalgte forhandlere.

C-TV har i mere end 20 år erhvervet sig et solidt kendskab til kloak – og entreprenørbranchen. Vi har hovedkontor i Aalborg, hvor vi kan tilbyde service og eftersyn af dit kloakudstyr. Du kan f.eks. læse mere om vores store udbud af kloakspulere her.