Kameratraktor

De forskellige varianter af IBAK kameratraktorer til anvendelse i TV-inspektionskøretøjer vises her.


Læs mere

 

Kameratraktor - Installerbare kameravogne fra IBAK - C-TV.dk

Kameratraktor

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre
IBAK T66 kameratraktor - kan installeres i TV-bil / mobile systemer
Pris  
 
IBAK T76 kameratraktor - kan installeres i TV-bil / mobile systemer
Pris  
 
IBAK Lisy-3 Stikledningssystem - kan kun installeres i TV-bil
Pris  
 
IBAK T86 kameratraktor - kan installeres i TV-bil / mobile systemer
Pris  
 

Kameratraktor

En kameratraktor bruges til tv-inspektion af kloakrør, hvor de ved påmontering af et kamerahoved kan udvide rækkevidden for kamerainspektion betydeligt. Vores kameratraktorer er kraftfulde og kan bruges til forskellige typer rør med både lille og stor diameter.

Se udvalget her og kontakt os for at få hjælp til at finde en løsning, der passer til dine behov og den type opgaver, du har brug for at løse.

Hos os, kan du finde tre populære IBAK modeller af kameratraktorer - nemlig T66, T76 og T86.

T66

IBAK T66 kameratraktor kan anvendes i rør fra DN 100 og opad. Den kan bruges som bærbart inspektionssystem eller til udvidelse af et eksisterende kameratraktor system. T66 kan let adapteres til forskellige behov, på grund af forskellige kameraforbindelser, hjulsæt og traktor udvidelsessæt. Har du i forvejen IBAK kloakkameraer, kan du også bruge dem med T66, fordi T66 kameratraktor kommer med modulær IBAK kamera forbindelsen. IBAK T66 kameratraktor har ATC (Automatic Tilt Compensation), som er elektronisk stabiliseringsfunktion, der giver væltebeskyttelse. Kamera-stik kan også adapteres vandret og lodret, så det er let at placere kameraet i røret. 

T76

IBAK T76 kameratraktor anvendes i rør fra DN 150 og opad. Denne kameratraktor er let at arbejde med, pga dens bøjelige kamera-stik, der kan adapteres vertikal og horisontal. Hjulsættene kan leveres med integreret mekanisme for højdejustering, der gør det muligt at lave inspektion af rør større end DN 700. Flere tilbehør er ledige, hvis kameratraktoret skal anvendes i rør med større diametre. IBAK T76 kameratraktor består af traktor- og kamerabase, positioneringsenhed og hjul. Har du allerede IBAK KRA 75 eller 85 kan du godt bruge deres hjul på IBAK T76 kameratraktor.

T86

IBAK T86 anvendes i rør fra DN 200 og opad. Denne kraftfuld kameratraktor kan lave inspektion selv over lange afstande. Kameratraktoren kommer med elektrisk forhøjer, der går det muligt at placere kameraet i den optimale højde i røret. 

Kameratraktorer kombineres med IBAK kamerahoveder, der kan også købes hos os. Bortset fra disse produkter, kan man finde et bredt udvalg af IBAK TV-køretøjer på vores hjemmeside, herunder TV- og spulebiler eller andre typer af kameraer.

Find den rigtige kameratraktor til dine behov.

Når du skal vælge din nye kameratraktor, er der flere faktorer, som det kan betale sig at være ekstra opmærksom på. Nogle af de vigtigste er:
  • hvor stor eller lille en diameter på rørene, traktoren skal kunne bevæge sig i
  • om du skal bruge ekstrafunktioner som fx faldmåling
  • om du får brug for tilbehør som forhøjer eller vægtklodser.

Hvilken kameravogn du skal vælge afhænger i høj grad af, hvilke rør den skal køre i. Vores mindste kameratraktor, IBAK T66, kan fx klare de mindre rør mellem 100 og 600 mm, mens den store IBAK T86 kan klare DN 200 og opefter. Her skal du også være opmærksom på, at nogle kameratraktorer kræver en forhøjer for at være placeret korrekt i de større rør og dermed give dig de bedste kamerabilleder.

Ekstrafunktioner kan du vælge til og fra, så de passer til det arbejde, der skal udføres. Har du fx brug for faldmåling i forbindelse med dine tv-inspektioner, er det oplagt at få denne funktion integreret i din kameratraktor.

En forhøjer kan, som nævnt ovenfor, være nødvendig for at opnå den optimale placering af kameratraktoren i røret. En anden type tilbehør er vægtklodser, som også kan være praktiske i større rør, hvor der sommetider er behov for mere stabilitet på traktoren.

Kun de bedste kameratraktorer fra IBAK

Kameratraktorer kombineres med kamerahoveder, der også kan købes hos os. Alle vores kameratraktorer og kamerahoveder er produceret af den anerkendte tyske virksomhed, IBAK, der er verdensførende inden for udvikling og produktion af udstyr til tv-inspektion. Faktisk blev IBAK grundlagt som rådgivende ingeniørvirksomhed allerede i 1945, og med mere end 70 års erfaring kan du være sikker på, at deres produkter og teknologi er blandt verdens absolut bedste.

Vi hjælper dig med en skræddersyet løsning

Vælger du en kameratraktor fra IBAK, hjælper vi dig med at skræddersy den helt rigtige løsning til dine behov. Kontakt os, og så tager vi en snak om, hvordan din nye kameratraktor skal konfigureres for at give dig det maksimale udbytte og den bedste hjælp i dit daglige arbejde med tv-inspektion. Vi glæder os til at rådgive dig til den optimale løsning.