Filtrer efter

TV-biler

Har du brug for højkvalitets biler til TV inspektion så er du kommet til det rigtige sted. Hos C-TV Technology kan du finde forskellige modeller af IBAK TV-biler. Er du interesseret i at vide mere, klik her: Læs mere

TV-biler

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre
IBAK TV-bil - Interiøropbygning model Standard
Pris  
 
IBAK TV-bil - Interiøropbygning model Standard med gennemgang
Pris  
 
IBAK Palette nem og enkel løsning
Pris  
 
IBAK TV-bil Model Basic
Pris  
 
IBAK TV-bil Model Kasseopbygning
Pris  
 

TV-biler

Tyske IBAK er verdens førende leverandør af TV-inspektionsudstyr. Deres mange års erfaring vises også i deres højkvalitets produkter. Lige siden deres første opbygget TV-bil i 1955 har funktionalitet og kvalitet af TV-køretøjer været i toppen af virksomhedens prioriteter.


Det er derfor med glæde at C-TV Technology tilbyder forskellige modeller af højkvalitets TV-inspektions biler fra IBAK. Vi tilbyder to populære Standard modeller af IBAK TV-biler i vores sortiment af TV-køretøj. En er opbygget med adskillelse mellem operatørrum og vådrum, hvilket giver meget plads til opbevaring af dokumenter og andet udstyr. Den anden er opbygget med gennemgang mellem operatørrum og vådrum, og derfor har operatøren mulighed for at se hvad der sker i vådrummet. Der findes i øvrigt flere udgange i bilen, som er en vigtig sikkerhedskomponent. Derudover tilbyder vi også TV-bil model Basic, som er en god løsning for kunder, som ikke nødvendigvis har behov for den helt store udrustning, men som stadig gerne vil være i stand til at foretage inspektionsopgaver, som kræver traktor og langt kabel.

 

Grundelementer der findes i en TV-inspektionsbil er: interiør som specialopbygges i TV-bil, 1-2 traktorsystemer, skubbekamera, kontrolenhed osv. Vi skrædersyer løsningen så den passer til den enkelte kundes ønsker og behov. Det er muligt at opbygge et TV-inspektionskøretøj i mange variater fra en 3.5t varebil til en lastbilløsning med en påmonteret glasfiberkasse. 


Et mere af IBAKs højkvalitets produkter inden for TV-inspektion er deres “Plug and Play” palettesystem. Med traktor, kamera, kabelrulle og kontrolsystem monteret på en platform, afhjælper dette system at opbygge en TV-bil på en nemmere måde. Vi har et bredt og alsidigt udvalg af tv-biler til dig 

Oplever du tit, at blive ringet op af en kunde som er bekymret for rotter, brud eller tilstopning i sit kloaksystem? Så er TV-inspektion løsningen til dig. Med en TV-bil kan du hurtigt finde frem til kundens kloakproblem – og løse det.  

Med en TV-bil fra C-TV, kan du dokumentere den eventuelle skade på en video eller et farvefoto. Du kan udarbejde en rapport over inspektionen, samt forslag og tilbud på udbedring til forsikringsselskabet. På den måde kan du løse problemet sammen. 

Vi har kameraer til rørdimensioner helt ned til 2 centimer og op til selvkørende kameraer, der kan inspicere helt store rør. Vores TV-bil kan med søgeudstyr fastlægge kloakledningers placering og dybde og dermed lave tegninger på de aktuelle forhold – helt uden opgravning. 

Vores TV-biler er udstyret med spuleanlæg og slamsuger, så du kan løse de fleste opgaver på stedet.  Hvad er en TV-inspektion?

En TV-bil kan lave et eftersyn af et kloaksystem. Ved hjælp af denne undersøgelse kan TV-bilen efterse kloakkers konstruktion og stand, og du kan identificere fejl og brud på kloakken, mangler eller spor af rotter. 

Ved en TV-inspektion kan du hurtigt lokalisere fejl og skader, sådan at du sætter ind med det rigtige arbejde for at stoppe og udbedre fejl og skader, før de bliver for omkostningsfulde.

Med en TV-bil kan du udføre følgende arbejde for din kunde:

  • - TV-inspektion af kloakker og brønde.
  • - TV-inspektion af varmekanaler og ventilationskanaler. 
  • - Faldmåling af rør.
  • - 3D-måling af kloakker og brønde. Brug TV-bil ved salg og køb af ejendomme

De fleste nye boligejere ved ikke, at en standard ejerskifteforsikring som udgangspunkt ikke dækker fejl, mangler og skader på husets kloaksystem. 

Sælgere er ikke forpligtet til at dokumentere kloakkens tilstand når de sælger en ejendom og det kan blive dyrt både som køber og sælger, når man pludselig opdager at toiletterne ikke kan skylle ud eller/og at kloakkerne er overendt af rotter. 

Få kloakkerne undersøgt af vores moderne og dygtige TV-bil før en køber eller en sælger af en ejendom, laver et boligkøb.

De undgår følgende, med brugen af en Tv-bil:

  • - Rotter grundet fejl/defekter i kloaksystemet. 
  • - Besøg af skadedyrskontrollen. 
  • - Driftsproblemer og luftgener som følge af fejl. 
  • - Ærgrelser over fugtproblemer. 
  • - Gentagne forstoppelser af kloaksystemet. 

Jo før du opdager kloakproblemer jo hurtigere og billigere er det at fikse det. Så hvorfor tage chancen? Lad C-TV hjælpe dig og dine kunder til en tryg bolighandel. 


Om os

C-TV er leverandør og importør af professionelt kloakudstyr, herunder No-dig udstyr til det skandinaviske marked. Vores leverandører er specielt udvalg for solid kvalitet, samt fornuftige priser. Vi er nogle af Europas førende producenter af kloakudstyr, herunder en TV-bil.  

Produkterne dækker bl.a. områderne et kloakkamera, IBAK TV-biler, mobile traktoranlæg, skrubbeanlæg, slamsugere trailere, spuleudstyr og meget mere. 

Vores produkter sælges gennem egen salgsstyrke såvel som gennem udvalgte forhandlere. 

C-TV har mere end 20 år erhvervet sig et solidt kendskab til kloak – og entreprenørbranchen. Vi har hovedkontor i Aalborg, hvor vi kan tilbyde service og eftersyn af dit kloakudstyr. 
En tv-bil kan opdage alle kloakproblemer

Er i en virksomhed som leder efter en ny TV-bil? Så er du kommet til det rette sted. Hos C-TV kan du købe en ny TV-bil til inspektion af kloakker eller du kan købe en brugt TV-bil, som stadig leverer en høj kvalitet inspektion.  

Hos C-TV har vi et bredt udvalg af TV-biler til inspektion af kloakken. Vores sortiment er bredt og du kan finde alt indenfor kloakudstyr hos os. Du kan eksempelvis finde kabelsøgere eller en kloakspuler. Gør dit køb allerede i dag og modtag din levering inden for få dage. 

Skulle du ikke finde det du søger eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Hos C-TV har vi et bredt udvalg af TV-biler i høj kvalitet. Vi leverer din TV-bil hurtigt og vi kan også levere ud fra kundens ønsker. 


Er du interesseret i at vide mere om IBAK TV-biler, læs kataloget her.


Har du spørgsmål eller brug for hjælp, ring til os på +45 2060 3018 eller skriv på md@c-tv.dk. Vi står klar til at hjælpe dig!