Filtrer efter

TV-biler

Har du brug for højkvalitets biler til TV inspektion så er du kommet til det rigtige sted. Hos C-TV Technology kan du finde forskellige modeller af IBAK TV-biler. Er du interesseret i at vide mere, klik her: Læs mere

TV-biler

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre
IBAK TV-bil - Interiøropbygning model Standard
Pris  
 
IBAK TV-bil - Interiøropbygning model Standard med gennemgang
Pris  
 
IBAK Palette nem og enkel løsning
Pris  
 
IBAK TV-bil Model Basic
Pris  
 
IBAK TV-bil Model Kasseopbygning
Pris  
 

Vi har et bredt og alsidigt udvalg af tv-biler til dig 

Oplever du tit at blive ringet op af en kunde som er bekymret for rotter, brud eller tilstopning i sit kloaksystem? Så er TV-inspektion løsningen til dig. Med en TV-bil kan du hurtigt finde frem til kundens kloakproblem – og løse det.  

Med en TV-bil fra C-TV kan du dokumentere den eventuelle skade på en video eller et farvefoto. Du kan udarbejde en rapport over inspektionen, samt forslag og tilbud på udbedring til forsikringsselskabet. På den måde kan I løse problemet sammen. 

Vi har kameraer til rørdimensioner helt ned til 20 millimeter og op til selvkørende kameraer, der kan inspicere helt store rør. Vores TV-bil kan med søgeudstyr fastlægge kloakledningers placering og dybde og dermed lave tegninger på de aktuelle forhold – helt uden opgravning. 

Vores TV-biler kan udstyres med spuleanlæg og slamsuger, så du kan løse de fleste opgaver på stedet.  Hvad er en TV-inspektion?

En TV-bil kan lave et eftersyn af et kloaksystem. Ved hjælp af denne undersøgelse kan TV-bilen efterse kloakkers konstruktion og stand, og du kan identificere fejl og brud på kloakken, mangler eller spor af rotter. 

Ved en TV-inspektion kan du hurtigt lokalisere fejl og skader, sådan at du sætter ind med det rigtige arbejde for at stoppe og udbedre fejl og skader, før de bliver for omkostningsfulde.

Med en TV-bil kan du udføre følgende arbejde for din kunde:

  • - TV-inspektion af kloakker og brønde.
  • - TV-inspektion af varmekanaler og ventilationskanaler. 
  • - Faldmåling af rør.
  • - 3D-måling af kloakker og brønde. Ved endt inspektion er der forskellige måder at håndtere og reparere utæthed. Du kan f.eks. benytte strømpeforings-metoeden. Med Strømpefong kan reperationen foretages uden at grave kloaken frem, men lapper utæthederne indefra. Du kan læse om vores sortiment af strømpeforing her. 

Brug TV-bil ved salg og køb af ejendomme

De fleste nye boligejere ved ikke, at en standard ejerskifteforsikring som udgangspunkt ikke dækker fejl, mangler og skader på husets kloaksystem. 

Sælgere er ikke forpligtet til at dokumentere kloakkens tilstand når de sælger en ejendom og det kan blive dyrt både som køber og sælger, når man pludselig opdager at toiletterne ikke kan skylle ud og/eller at kloakkerne er overrendt af rotter. 

Få kloakkerne undersøgt af vores moderne og effektive TV-bil før en køber eller en sælger af en ejendom laver et boligkøb.

De undgår følgende, med brugen af en Tv-bil:

  •  Rotter grundet fejl/defekter i kloaksystemet. 
  •  Besøg af skadedyrskontrollen. 
  •  Driftsproblemer og luftgener som følge af fejl. 
  •  Ærgrelser over fugtproblemer. 
  •  Gentagne forstoppelser af kloaksystemet. 

Jo før du opdager kloakproblemer, jo hurtigere og billigere er det at fikse det. Så hvorfor tage chancen? Lad C-TV hjælpe dig og dine kunder til en tryg bolighandel. 

Om os

C-TV er leverandør og importør af professionelt kloakudstyr, herunder No-dig udstyr til det skandinaviske marked. Vores leverandører er specielt udvalg for solid kvalitet, samt fornuftige priser. Vi er nogle af Europas førende producenter af kloakudstyr, herunder en TV-bil.  

Produkterne dækker bl.a. områderne et kloakkamera, IBAK TV-biler, mobile traktoranlæg, skubbeanlæg, slamsugere trailere, spuleudstyr og meget mere. 

Vores produkter sælges gennem egen salgsstyrke såvel som gennem udvalgte forhandlere. 

C-TV har mere end 20 år erhvervet sig et solidt kendskab til kloak – og entreprenørbranchen. Vi har hovedkontor i Aalborg, hvor vi kan tilbyde service og eftersyn af dit kloakudstyr. 

En tv-bil kan opdage alle kloakproblemer

Er i en virksomhed som leder efter en ny TV-bil? Så er du kommet til det rette sted. Hos C-TV kan du købe en ny TV-bil til inspektion af kloakker eller du kan købe en brugt TV-bil, som stadig leverer en høj kvalitet inspektion.  

Hos C-TV har vi et bredt udvalg af TV-biler til inspektion af kloakken. Vores sortiment er bredt og hos os kan du finde alt indenfor kloakudstyr. Du kan eksempelvis finde kabelsøgere eller en kloakspuler. Gør dit køb allerede i dag og modtag din levering inden for få dage. 

Skulle du ikke finde det du søger eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Hos C-TV har vi et bredt udvalg af TV-biler i høj kvalitet. Vi leverer din TV-bil hurtigt og vi kan også levere ud fra kundens ønsker.