Filtrer efter

Slamsugertrailer

Sugetrailere op til 3500 kg vises her. Læs mere

 

Slamsugertrailer

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre
ibos MiniVac slamsuger trailer 3.5 ton
Pris  kr. 185.000,00
 kr. 199.900,00
Reference.: 110381002
GUL PRIS
ibos MiniCom slamsuger/spuletrailer 3.5 ton
Pris  kr. 409.500,00
 kr. 429.000,00
Reference.: 110381004

Hvad er en slamsugertrailer?

En slamsugertrailer er en trailer til at placere en mindre slamsuger på. Med en slamsugertrailer har man mulighed for at flytte rundt på slamsugere uden besvær. En slamsugertrailer er kun beregnet til de mindre slamsugere, som ikke kan flyttes uden en trailer.  

En slamsugertrailer er et fantastisk værktøj. Den kan gøre din hverdag meget nemmere. Uden en slamsugertrailer ville du ikke kunne flytte rundt på din slamsluger, hvilket sætter store begrænsninger for dig og dit arbejde.  

               

Er det nødvendigt med en slamsugertrailer?

Ja, hvis du gerne vil flytte rundt på din slamsuger, så er en slamsugertrailer en nødvendighed. Med vores slamsugertrailer kan du på en nem måde transportere din slamsuger til alle steder du ønsker.

Hvis du vælger at købe en slamsuger, som allerede er fastmonteret på en lastbil, så behøver du ikke en slamsugertrailer. Lastbiler med en tilbygget slamsuger benyttes ofte kun til meget vanskelige kloakker med store skader.

Du kan benytte en mindre slamsuger til kloakproblemer, men hvis problemet er stort, vil vi anbefale at du anvender en større slamsuger.

Valget om hvilken slamsuger du skal vælge, er baseret på, hvilken opgave du står overfor. Er det en meget vanskelig kloak, du skal rense, så vil vi anbefale en stor slamsuger. Er det en almindelig rensning eller lign. så kan en lille slamsuger sagtens opfylde dit behov.

Til den lille slamsuger anbefaler vi vores slamsugertrailer, da den giver dig mulighed for at transportere din slamsuger hen til kloakken.

Hos C-TV har vi et stort udvalg af mindre slamsugere og hertil passende slamsugertrailere. Du kan altid finde den slamsugertrailer som passer til dine behov.

 

Køb en slamsugertrailer hos C-TV

Mangler du eller din virksomhed en ny slamsugertrailer? Så er du kommet til det rette sted. Hos C-TV har vi et bredt udvalg af kloakudstyr, herunder har vi bl.a. en slamsugertrailer til når du skal transportere din slamsuger.

Vores sortiment består af slamsugertrailere fra hollandske ROM bv og tjekkiste Ibos. Begge er blandt de førende brands på markedet inden for professionelt kloakudstyr. Gør dit køb allerede i dag og modtag din nye slamsugertrailer inden for få dage.

Kan du ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Du er også velkommen til at besøge os i Aalborg. Her kan du se vores store udvalg af kloakprodukter.

Hos C-TV har vi et stort udvalg af slamsugertrailers i høj kvalitet. Vi leverer din slamsugertrailer hurtigt og vi kan levere den lige derhen du ønsker.

 

Om os

C-TV er leverandør og importør af professionelt kloakudstyr, herunder No-dig udstyr til det skandinaviske marked. Vores leverandører er specielt udvalgt grundet deres solide kvalitet, samt fornuftige priser.
Vi er en af Europas førende leverandører af kloakudstyr, som bl.a. en slamsugertrailer.

Vores produktportefølje dækker bl.a. kloakkameraer, IBAK TV-biler, mobile traktoranlæg, skrubbeanlæg, slamsugere, slamsugertrailer, kloak dyser, højtryksspulerstrømpeforing og meget mere.

Vores produkter sælges gennem egen salgsstyrke såvel som gennem udvalgte forhandlere.

 C-TV har mere end 20 år været i kloak – og entreprenørbranchen. Vi har hovedkontor i Aalborg, hvor vi kan tilbyde service og eftersyn af dit kloakudstyr. Du kan f.eks. se vores store udbud af kloakkameraer på denne side