Filtrer efter

Recycler/Vandgenvinding

Tyske Wiedemann enviro tec er verdens førende producent af genbrugsslamsugere baseret på water recycling teknologi/vandgenvining. Hvis du er interesseret i at vide mere klik her: 

Læs mere

Recycler/Vandgenvinding

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre
Wiedemann enviro tec Super 1000 genbrugs- & combislamsuger - 3-akslet
Pris  
Reference.: 111279001
Wiedemann enviro tec Super 2000 genbrugsslamsuger - 3-akslet
Pris  
Reference.: 111279003
Wiedemann enviro tec Super 3000 genbrugsbil
Pris  
 
Wiedemann enviro tec Super 1000 genbrugs- & combislamsuger - 4-akslet
Pris  
Reference.: 111279002
Wiedemann enviro tec Super 2000 genbrugsslamsuger - 4-akslet
Pris  
Reference.: 111279004
Wiedemann enviro tec CITY 2000 genbrugsslamsuger - 2-akslet
Pris  
Reference.: 111279005

Wiedemann slamsugere

Wiedemann enviro tec, en tysk virksomhed grundlagt i 1974, er verdens førende producent af slamsugere b
aseret på water recycling teknologi. Med deres motto “Af hensyn til miljøet” leverer Wiedemann højkvalitets slamsugere, der genbruger vand, så det kan genbruges til højtryksspuling. Virksomheden står i dag bag mere end 15 patenter af forskellige løsninger og principper til effektiv slamsugning.


Hos os kan du finde forskellige modeller af Wiedemann genbrugsslamsugere, som hver i sær har deres fordele og styrker. Disse er Super 1000, Super 2000 og Super 3000 og de kan leveres som opbygning på  2-, 3- eller 4-akslede lastbiler. De adskiller sig ligeså i vandgenanvendelsessystem de bruger. Der findes nemlig to typer af vandgenanvendesessystemer i Wiedemann slamsugere - en-tank vandgenanvendesessystem og to-tank vandgenanvendesessystem. Hvis du vil læse mere om en-tank systemet klik her, mens beskrivelsen af to-tank systemet kan findes her.


Hvad er så fordel ved at bruge slamsugere baseret på vandgenanvendelse?

  • De sikrer en bedre økonomisk- og økologisk drift

  • Ingen køretid til en vandkilde

  • Ingen ventetid på at slamsugerens beholdere bliver fyldt med vand

  • Det er muligt at arbejde i temperaturer, der er under 0For at læse mere om Wiedemann slamsugere, klik på en af modellerne som findes på vores hjemmeside. 


Du er meget velkommen til at ringe til os på +45 2060 8013 eller skriv på md@c-tv.dk hvis du har brug for hjælp eller hvis du har et spørgsmål. Vi er altid klar til at hjælpe! Strømpeforing af kloak 

Strømpeforing af kloak kan bruges på kloakledninger, faldstammer og afløb, der er slidte, har revner eller huller. Det er en sikker, effektiv og langt billigere måde at reparere og understøtte din kloak på – uden opgravning. 

Strømpeforing har den fordel, at arbejdet kan foretages uden nogen form for opgravning. Der skal ikke nedbrydes vægge eller etageadskillelser for at strømpefore kloakledninger, faldstammer eller afløb. I stedet kan en opgave, der ellers ville tage en uge eller langt mere, oftest klares på blot én dag.  

Dine kunder slipper altså for en opgravet have med dybe hjulspor. Der vil heller ikke være nedbrudte vægge eller huller i kældergulvet. Dine kunder kan slippe for en kæmpe regning, da strømpesporing typisk er meget billigere end det gammeldags alternativ. Ødelagte eller defekte kloakrør?

Hvis dine kunder har ødelagte eller defekte kloakledninger, kan det betyde opgravning med dertilhørende rod i have, huset eller indkørslen. Med strømpeforing fra C-TV kan du hjælpe dine kunder uden opgravning. 

Vi bruger en såkaldt ”No Dig teknik”, så du let slipper for at grave hele haven, huset eller indkørslen op. 

Hvad er strømpeforing?

Teknikken bruges til at skabe et nyt rør indeni det gamle defekte rør ved hjælp af en strømpe. 

”Strømpen” består af en særlig glasfiber eller fiberslange med polyester, epoxy eller silikat. Materialet bliver blæst op som et rør indeni det eksisterende rør med brud, utætheder eller revner. Når strømpen er hærdet op, vil der reelt være skabt et ny lag rør indeni det gamle rør, der dermed lukker revner og huller fuldstændigt.

Strømpeforing af kloak er altså en metode, hvor man skaber et nyt rør i den beskadigede kloakledning, faldstamme eller afløb. Løsningen holder i mange år og beskytter fint mod såvel rotter og rødder som nye defekter. 


Hvorfor vælge strømpeforing?

En af de store fordele ved at bruge teknikken er, at det er relativt hurtigt arbejde, så kloakken snarest bliver anvendelig igen. I de fleste tilfælde vil opgravning være noget mere tidskrævende. 

Fordele ved strømpeforing:

  • - Intet rod: din kunde slipper for opgravninger og nedbrydninger med brug af strømpeforing. Normalt vil brud på rør betyde opgravninger af indkørsel eller nedbrydning af vægge og gulv. 
  • - Mindre tidsforbrug: Når man slipper for opgravning eller nedbrydning, og det kan klares i én arbejdsgang, vil du også spare mange timers arbejde. Den hurtige renovering giver altså mindst mulige gener. 
  • - God kvalitet: en strømpeforing kan holde i mange år ud i fremtiden. 
  • - Lav pris: renoveringen med strømpeforing svarer til at få nye rør helt uden omkostninger til opgravning og reetablering, så overordnet vil din kunde gør en god besparelse i forhold til den samlede pris. 


Om os

C-TV er leverandør og importør af professionelt kloakudstyr, herunder No-dig udstyr til det skandinaviske marked. Vores leverandører er specielt udvalg for solid kvalitet, samt fornuftige priser. Vi er nogle af Europas førende producenter af kloakudstyr, herunder en strømpeforing.  

Produkterne dækker bl.a. områderne et stikkamera, IBAK TV-biler, spule dyser, skrubbeanlæg, slamsugere, trailere, spuleudstyr og meget mere. 

Vores produkter sælges gennem egen salgsstyrke såvel som gennem udvalgte forhandlere. 

C-TV har mere end 20 år erhvervet sig et solidt kendskab til kloak – og entreprenørbranchen. Vi har hovedkontor i Aalborg, hvor vi kan tilbyde service og eftersyn af dit kloakudstyr. 

Er din virksomhed på udkig efter en strømpeforing? Så er du kommet til det rette sted. Vores sortiment af strømpeforing er stort, så du kan altid finde noget som, passer til dig og din virksomhed. 

Skulle du ikke finde det du søger eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi sidder klar til at hjælpe dig.