Filtrer efter

Vandgenbrugsanlæg

Tyske Wiedemann enviro tec er verdens førende producent af vandgenbrugsanlæg baseret på water recycling teknologi/vandgenvining. 

Læs mere

 

Vandgenbrugsanlæg

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)
Aktive filtre
Wiedemann 3-akslet Super 1000 vandgenbrugsanlæg & combislamsuger
Pris  
Reference.: 111279001
Wiedemann 3-akslet Super 2000 vandgenbrugsanlæg
Pris  
Reference.: 111279003
Valgmuligheder for suge- og højtryks bom til Wiedemann slamsuger
Pris  
 
Wiedemann 4-akslet Super 1000 vandgenbrugsanlæg & combislamsuger
Pris  
Reference.: 111279002
Wiedemann 4-akslet Super 2000 vandgenbrugsanlæg
Pris  
Reference.: 111279004
Wiedemann 2-akslet CITY 2000 vandgenbrugsanlæg
Pris  
Reference.: 111279005
SUPER 1000 vandgenbrugsanlæg - teknisk beskrivelse
Pris  
 
SUPER 2000 vandgenbrugsanlæg - teknisk beskrivelse
Pris  
 

Vandgenbrugsanlæg

Tyske WIEDEMANN enviro tec er verdens førende producent af vandgenbrugsanlæg baseret på water recycling-teknologi, også kaldet vandgenvinding. Hos C-TV Technology forhandler vi effektive genbrugsslamsugere med vandgenbrugsanlæg i den højeste kvalitet, der er specialkonstruerede til effektivt at få bugt med enhver form for snavs og skidt, der stopper kloakrørene til.

Har du brug for en
slamsugertrailer til en slamsuger opgave?
Så kan vi også være behjælpelige med dette. 

Hvad er slamsugning med vandgenbrugsanlæg?

Når kloakrør er stoppet til, anvendes højtryksspuling for at få passage i rørene igen. For at kunne rense rørene effektivt bruger man en slamsuger, der er en specialvogn konstrueret til effektivt at rense kloakker. Genbrugsslamsugeren er speciel, fordi den skyller og renser kloakken med rent vand fra et vandgenbrugsanlæg.

Vandgenbrugsanlægget fungerer ved, at vand og slam adskilles, hvorefter vandet renses. Herefter kan du rense og skylle kloakken, hvilket giver mulighed for at løsne og suge faste materialer op som fx slam, fedt, sten, grus eller andet skidt, der har fundet vej til kloakken eller brønden.

 

Wiedemann slamsugere med vandgenbrugsanlæg

WIEDEMANN enviro tec, en tysk virksomhed grundlagt i 1974, er verdens førende producent af slamsugere baseret på water recycling-teknologi. Med deres motto, “af hensyn til miljøet”, leverer WIEDEMANN højkvalitetsslamsugere, der genbruger vand, så det kan bruges til højtryksspuling. Med en genbrugsslamsuger med vandgenbrugsanlæg har du derfor den perfekte løsning til effektivt at rense enhver kloak med et miljøvenligt udgangspunkt.

WIEDEMANN står i dag bag mere end 15 patenter af forskellige løsninger og principper til effektiv slamsugning og er pionerer inden for deres felt. Du kan derfor trygt regne med, at en genbrugsslamsuger med vandgenbrugsanlæg fra WIEDEMANN kan klare enhver opgave.


Derfor skal du overveje en genbrugsslamsuger med vandgenbrugsanlæg

Hvad er så fordelene ved at bruge slamsugere baseret på vandgenanvendelse? Du sparer både vand, tid og penge ved at bruge et vandgenbrugsanlæg. Nogle af fordelene ved slamsugere med vandgenvinding er, at:

- De sikrer en bedre økonomisk drift.
- Du undgår køretid til vandkilder under arbejdet.
- Du undgår at vente på, at slamsugerens beholdere bliver fyldt med vand.
- De gør det muligt at arbejde i temperaturer under 0 grader.

Det rigtige anlæg til ethvert behov

Hos C-TV kan du finde forskellige modeller af genbrugsslamsugere, som hver især har deres styrker og fordele. Disse modeller kan leveres som opbygning på 2-, 3- eller 4-akslede lastbiler. De adskiller sig også, i forhold til hvilke vandgenbrugsanlæg de bruger. Der findes nemlig to typer af anlæg i WIEDEMANN-slamsugere: Entanks-vandgenbrugsanlæg og totanks-vandgenbrugsanlæg.

Hvis du vil læse mere om entanks-systemet, kan du læse mere her, mens beskrivelsen af totanks-systemet kan findes her.


Har du brug for hjælp?

Hvis du vil læse mere om WIEDEMANN-slamsugere med vandgenbrugsanlæg, kan du læse om alle modellerne her på vores hjemmeside.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på +45 2060 3018 eller skrive på md@c-tv.dk, hvis du har brug for hjælp, eller hvis du har et spørgsmål. Vi er altid klar til at hjælpe og vejlede dig.