Kemihandsker mm.

I det daglige arbejde er det vigtigt med det rette udstyr og de rette maskiner – men mindst lige så vigtigt er det at have styr på sikkerheden for dem, der udfører arbejdet. Udfører du professionelt kloakarbejde, er der en stor sandsynlighed for, at du også indimellem er i berøring med forskellig kemi. Det kan for eksempel være i forbindelse med punktrenoveringer eller andre opgaver, der indeholder kemiske stoffer. Læs mere

 

Handsker mm. | Køb kemihandsker strørrelse 10 - C-TV.dk

Kemihandsker mm.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre
CTV NBR-handsker kraftig kvalitet heldyp m/manchet
Pris  kr. 9,88
Reference.: 130331007
Ox-On kemihandske nitril, str. 10 engangshandsker
Pris  kr. 15,95
 kr. 22,00
Reference.: 131181001
MaxiChem 56-635 kemikalieresistent nitril handske str. 10
Pris  kr. 59,00
 kr. 79,00
Reference.: 131161003

Find kemihansker med det rette niveau af beskyttelse

Når du køber kemihandsker, er det vigtigt at være opmærksom på, at de beskytter tilstrækkeligt mod den kemi, du kan risikere at få på hænderne. Niveauet af beskyttelse kommer bl.a. til udtryk ved handskernes gennemtrængningstid, der beskriver, hvor mange minutter en given væske eller et stof er om at trænge gennem handskens materiale.

Nogle materialer beskytter naturligvis bedre end andre. Vores mest beskyttende handsker består bl.a. af nitrilgummi og nitrilskum, der er med til at give en høj gennemtrængningstid. Du skal også være opmærksom på, hvilke konkrete stoffer handskerne beskytter imod. Vores handsker i nitrilgummi beskytter for eksempel mod mange opløsningsmidler og oliebaserede kemikalier, men det er ikke nødvendigvis tilfældet for handsker i andre materialer. Husk altid at rådføre dig med forhandleren eller læse databladet, hvis du er i tvivl, om du har fundet de rigtige kemihandsker til opgaven.


Dine kemihandsker skal både være sikre og komfortable

Det vigtigste er, at dine kemihandsker beskytter dig effektivt mod den kemi, du skal arbejde med. Det bør dog ikke undervurderes, hvor stor en rolle komfort også spiller, ligesom du skal have et godt greb, selvom du har handsker på. Derfor er nogle af vores kemihandsker designet med en ru overflade, som sikrer, at værktøj og udstyr ikke glider ud af dine hænder.

God komfort kan også opnås ved at begrænse handskernes vægt, selv om der er tale om kraftige handsker med høj beskyttelse. Det er netop tilfældet med vores kraftige kemihandsker, der samtidig har en særlig non-slip-teknologi i håndfladerne og sidder godt til omkring håndleddene. Det sikrer, at de bliver siddende, hvor de skal, og at du kan arbejde uden at blive generet af dine kemihandsker.

Spørg os om hjælp til kemihandsker

Hos C-TV er vi ikke kun eksperter i kloakudstyr og de maskiner, der bruges i det daglige arbejde i kloakken. Vi er også eksperter i at gøre arbejdet så sikkert som muligt for dem, der er beskæftiget i branchen. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder den information, du søger, her på siden.

Sikkerhed ligger os på sinde, og vi vil gerne hjælpe dig med at vælge det rigtige sikkerhedsudstyr. Ring til os på +45 20 60 30 18 eller send en mail til md@c-tv.dk, hvis du har spørgsmål til vores kemihandsker eller andre produkter på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.