Højtryksspuler og sug

Her finder du vores store udvalg af højtryksspuler udstyr mm. til alle former for rensning af kloak, herunder håndholdt renseudstyr til indendørs brug, samt motorsplit løsninger, der giver brugeren mulighed for mekanisk rensning af rørstræk fra DN20 til DN 250 mm. Uanset hvilket udstyr, du mangler, har vi slamsugere, vandgenbrugsanlæg, dyser, højtryksspulere, højtryksspuler udstyr og meget mere til lige præcis dit behov.

Læs mere

 

Højtryksspuler og sug

Der er 68 varer.

Viser 1-12 af 68 element(er)
Aktive filtre
ibos Kombo 11 Combi slamsuger med 11 m3 tank
Pris  
 
Wiedemann 3-akslet Super 1000 vandgenbrugsanlæg & combislamsuger
Pris  
Reference.: 111279001
Wiedemann 3-akslet Super 2000 vandgenbrugsanlæg
Pris  
Reference.: 111279003
Valgmuligheder for suge- og højtryks bom til Wiedemann slamsuger
Pris  
 
Wiedemann 4-akslet Super 1000 vandgenbrugsanlæg & combislamsuger
Pris  
Reference.: 111279002
Wiedemann 4-akslet Super 2000 vandgenbrugsanlæg
Pris  
Reference.: 111279004
Wiedemann 2-akslet CITY 2000 vandgenbrugsanlæg
Pris  
Reference.: 111279005
SUPER 1000 vandgenbrugsanlæg - teknisk beskrivelse
Pris  
 
SUPER 2000 vandgenbrugsanlæg - teknisk beskrivelse
Pris  
 
FFG 2-akslet Elephant Vacu 6.002 slamsuger
Pris  
 
Green Drain - fremtidens vandlås - GD4 - diameter 102-110 mm
Pris  kr. 269,00
 kr. 299,00
Reference.: 131381004
CTV 053 Trækdyse DN3 eller G 1/8"
Pris  kr. 475,00
Reference.: 111311012

Højtryksspuler udstyr 

Højtryksspuler udstyr dækker i den simpleste form over en indbygningsspuler til fast installation i en varebil, hvor interiøret er forberedt med vådrumssikring. De fleste højtryksspuler varianter kan også leveres som en komplet trailerløsning, hvor vores højtryksspuler udstyr er integreret direkte på traileren. Uanset om indbygnings- eller trailerløsning, så er der integreret vandtank og oftest fjernbetjening. På større modeller findes typisk også hydrauliske eller elektriske slangeruller. Der kan også leveres separate eller integrerede hotbox (vandvarmere), som kan øge renseevnen for højtryksspuler.

Sug dækker i den simpleste form over en integreret trailerløsning, typisk med en tankstørrelse op til 1.800 ltr. Sugeløsningen kan også leveres som pickup model til montering på flatbedtrailer eller lastbilchassis. Disse løsninger leveres typisk med en tankstørrelse fra 1.500 ltr. op til 3.000 ltr. uanset om der vælges en trailer- eller chassisløsning.

Ønsker man større kapacitet end en højtryksspuler og tilhørende højtryksspuler udstyr, er løsningen en decideret slamsuger, som kan leveres som 2-akslet, 3-akslet eller 4-akslet model med en tankstørrelse fra 6.000 ltr. til 14.000 ltr. En slamsuger kombinerer oftest spul og sug (combi). Konfigurationen af slamsugeren aftales typisk i et tæt samarbejde med kunden.

En slamsuger kan også fremstilles med vandgenbrugsanlæg, som giver køretøjet mulighed for at operere i timer fremfor minutter og så er løsningen grøn, idet det beskidte slamvand genbruges til højtryksspuling, hvilket bl. a. sænker kørselsbehovet for at hente vand og tømme tank.

Ovenstående spuleaggregater anvender alle dyser. Til effektiv rengøring kan vi levere et omfattende dyseprogram fra en af verdens bedste producenter, tyske USB Düsen, samt Warthog rodskærere fra amerikanske StoneAge. Arbejder du med vedligeholdelse af kloak? Find højtryksspuler udstyr her

Hos C-TV kan du finde et stort udvalg af højtryksspuler udstyr, så du kan hurtigt og nemt kan hjælpe dine kunder af med tilstoppede kloakker. Vores sortiment af højtryksspuler udstyr gør det nemt for dig at blive køreklar, så du kan hjælpe dine kunder af med problemet. 

                          

Spul og rens af kloak med højtryksspuler udstyr

Du kender problemerne: luften fra kloakken og vand i håndvasken som ikke løber ud. Du har prøvet alle husholdningsråd, men lige lidt hjælper det. Det er derfor tid til en kloakrensning med højtryksspuler udstyr i høj kvalitet.

Med Højtryksspuler udstyr fra C-TV, kan du bl.a. udfører følgende opgaver:

-       Rens/spul af faldstammer

-       Rens/spul af gulvafløb

-       Rens/spul af tilstoppede kloakledninger

-       Rens/spul af tagnedløb

-       Fræsning af aflejringer

-       Rodskæring

-       Lokalisering af kloakskader

-       Rens/spul af toiletter

 

Vores højtryksspuler udstyr er for erhverv. Står du overfor en større opgave, som vores højtryksspuler udstyr ikke kan klare? Så anbefaler vi, at du benytter en af vores slamsugere med vandgenbrugsanlæg i stedet for. Du er altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok hjælpe med at finde den bedste løsning for dig med vores højtryksspuler udstyr i høj kvalitet.


Professionelle medarbejdere med god erfaring

Når du gennem C-TV bestiller højtryksspuler udstyr, er du altid garanteret et solidt produkt i en høj kvalitet. Du vil kun finde højtryksspuler udstyr med den nyeste teknologi i vores sortiment - og selvfølgelig altid til en god pris.

For os er det vigtigt at give vores kunder den bedste løsning på deres problem.  Derfor leverer vi altid produkter i høj kvalitet. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer med vores højtryksspuler udstyr eller spørgsmål undervejs i processen.

 

Køb højtryksspuler udstyr hos C-TV

Hos C-TV har vi et stort udvalg af højtryksspuler udstyr, så du kan finde den, der passer til dit arbejde. Vores højtryksspuler kommer med en fjernbetjening, så du nemt og effektivt kan styre højtryksspuler udstyr uden at løbe frem og tilbage. Der følges også tilhørende vandtanke med, så højtryksspuler udstyr passer perfekt til at blive sat ind i en varevogn eller lastbil.

Hvis du ikke kan lokalisere, hvor skaden er i kloakken, tilbyder C-TV produkter inden for TV-inspektion, bl.a. vores kloakkameraer, som findes her. Med et kloakkamera er det muligt for dig at få et kamera helt ind i kloakrøret. På den måde kan du lynhurtigt se, hvor skaden er. Når du ved hvor den er, så kan du benytte dig af vores højtryksspuler udstyr. Hvis skaden er større anbefaler vi, at du benytter vores slamsluger.

C-TV tilbyder de bedste kloakspulere i branchen til nogle skarpe priser. Du kan enten bestille en kloakspuler over webshoppen, eller du kan besøge os i Aalborg, hvor du kan se vores store udvalg.

Hvis du efter at have spulet kloarken, finder ud af at der er revner eller skader på røret, kan du med fordel fikse problemet med en strømpeforing. Du kan se vores sortiment af materialer til strømpeforing her.