Filtrer efter

Slamsugere

Hos C-TV kan du finde tre forskellige typer af slamsugere til salg, der har forskellige fordele og passer til forskellige opgaver og behov. Vi tilbyder:

- Deciderede slamsugere, der kan leveres på trailer eller chassis fra Ibos eller ROM
- Kombinerede slamsugere og højtryksspulere (combi) med separat slam- og vandtank fra Ibos, ROM, FFG eller Wiedemann, som leveres på chassis
- Slamsugere med vandgenbrugsanlæg (water recycling) fra Wiedemann, som leveres på chassis

Læs mere

 

Slamsugere | Slamsugeranlæg fra de bedste mærker - C-TV.dk

Slamsugere

Der er 14 varer.

Viser 1-12 af 14 element(er)
Aktive filtre
ibos Kombo 11 Combi slamsuger med 11 m3 tank
Pris  
 
Wiedemann 3-akslet Super 1000 vandgenbrugsanlæg & combislamsuger
Pris  
Reference.: 111279001
Wiedemann 3-akslet Super 2000 vandgenbrugsanlæg
Pris  
Reference.: 111279003
Valgmuligheder for suge- og højtryks bom til Wiedemann slamsuger
Pris  
 
Wiedemann 4-akslet Super 1000 vandgenbrugsanlæg & combislamsuger
Pris  
Reference.: 111279002
Wiedemann 4-akslet Super 2000 vandgenbrugsanlæg
Pris  
Reference.: 111279004
Wiedemann 2-akslet CITY 2000 vandgenbrugsanlæg
Pris  
Reference.: 111279005
SUPER 1000 vandgenbrugsanlæg - teknisk beskrivelse
Pris  
 
SUPER 2000 vandgenbrugsanlæg - teknisk beskrivelse
Pris  
 
FFG 2-akslet Elephant Vacu 6.002 slamsuger
Pris  
 
ROM SmartCombi V-140/60 diesel (1500 ltr. tank) Combi slamsuger
Pris  kr. 290.000,00
 kr. 305.500,00
Reference.: 110661052
GUL PRIS
ibos MiniCom slamsuger/spuletrailer 3.5 ton
Pris  kr. 409.500,00
 kr. 429.000,00
Reference.: 110381004

Hvad er en slamsuger?

Som før nævnt findes der tre forskellige typer slamsugere:

  1. Deciderede slamsugere
  2. Kombinerede slamsugere, der også har højtryksspuleanlæg
  3. Slamsugere med vandgenbrugsanlæg

En slamsuger er enten en stor lastbil eller en trailer, som er bygget specifikt til at suge mere eller mindre flydende produkter op i en tank.

En kombineret slamsuger (combi) har også et højtryksspuleanlæg til rensning af rør. Dette er den mest velkendte og anvendte type, da den byder på stor fleksibilitet og kan løse flere opgaver end en almindelig slamsuger. De fleste slamsugere af denne type har et flytbart stempel i tanken, så operatøren selv kan indstille tankkapacitet for slam og vand.

En genbrugsslamsuger (recycling) har både sug og højtryksspuler og anvender det beskidte slamvand til at højtryksspule med, efter det er blevet renset af det indbyggede genbrugssystem. På den måde er det muligt at spare både vand og køretid, og en genbrugsslamsuger har derfor en høj oppetid.

Alt efter producent og slamsugermodel er der forskellige metoder til at rense det beskidte slamvand, før det sendes til højtryksspulesystemet. Den mest anvendte metode fungerer ved hjælp af såkaldte cykloner, der er kegleformede sektioner, hvor centrifugalkræfter adskiller partikler fra vandet.

Wiedemann anvender også et patenteret sedimenteringssystem med fem forskellige tanke. Her bundfælder partikler i tanken, hvilket gør det muligt at føre det rene vand i toppen til højtryksspulesystemet. Denne metode, specielt i kombination med cykloner, resulterer i meget rent vand, hvilket sikrer mindre slid og højere driftssikkerhed for rørføring, slanger og dyser.

Hvilke opgaver kan en slamsuger klare?

Som det ligger i navnet, er den klassiske og mest hyppige opgave for en slamsuger at rense kloakker for slam. Men hvad mange ikke er klar over er, at slamsugeren har et bredt anvendelsesområde og også bruges til at rense en række andre elementer som eksempelvis:
- Drikkevandsbrønde
- Kloak- og vejbrønde
- Pumpebrønde
- Samletanke
- Trix- og septiktanke
- Malerkabiner
- Sivebrønde
- Nedløbsbrønde

Typiske opgaver slamsugere er også at køre med flydende affald fra industri, at transportere kemikalier og lignende, krævende opgaver.

Mange slamsugere er desuden combier og har også en tank med rent vand. Det betyder, at de også kan spule de tilstoppede rør rene, efter slammet er blevet suget op.

Om C-TV Technology

C-TV Technology er importør og forhandler af professionelt kloakudstyr til alle typer opgaver, herunder slamsugere og no dig-udstyr. Vi sælger til hele Skandinavien og udvælger vores leverandører ud fra vores tankegang om, at kloakudstyr af høj kvalitet skal være tilgængeligt til fornuftige priser.

Når det gælder salg af slamsugere og kloakudstyr, er vi blandt Europas bedste. Gennem de sidste 20 år har vi opbygget en stor erfaring inden for kloak- og entreprenørbranchen, som kommer dig til gode, når du handler med os.

Vores hovedsæde er beliggende i Aalborg, hvorfra vi tilbyder service og eftersyn af dit kloakudstyr. 

Vi sælger vores produkter gennem vores egen salgsstyrke såvel som udvalgte forhandlere.

Flere forskellige typer slamsugere til salg hos C-TV

C-TV forhandler flere forskellige typer slamsugere og de mest populære mærker som Ibos, ROM og Wiedemann.

En slamsuger er ikke nogen lille investering, og derfor hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige model til dine behov. Eksempelvis kan en slamsuger med vandgenbrugsanlæg være velegnet i mange situationer – men det kan også være, at dit behov kun nødvendiggør den klassiske model, der ikke har højtryksspuleanlæg.

Vi er dog helt sikre på, at vi har den rette slamsuger til dig. Er du på udkig efter en brugt slamsuger, kan du se på vores brugtbørs eller kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset hvilke spørgsmål du måtte have om om de slamsugere, vi har til salg.