VI HAR DET, DER SKAL TIL!

Pris match

Prismatch på sammenlignelige varer

Hurtig levering

Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag

VI HAR DET, DER SKAL TIL!

Prismatch på sammenlignelige varer

Bestil før kl. 14.00 - så sender vi i dag

Strømpeforing

STRØMPEFORING

Vis alle produkter

Punkrenovering

PUNKRENOVERING

Vis alle produkter

KLOAK KAMERA

Vis alle produkter

TV inspektion

IBAK TV-BIL

Vis alle modeller

HØJTRYKSSPUL & SUG

Vis alle produkter

SPULEDYSER & KLOAK DYSER

Vis alle produkter

Spor og søg

KABELSØGER

Vis alle produkter

Cutter udstyr

CUTTER UDSTYR

Vis alle produkter

Spray maling

RØRBALLONER

Vis alle produkter

FFG SLAMSUGER

Vis alle produkter

Punkrenovering

ROTTESPÆRRE

Vis alle produkter

KABELTRÆKNING

Vis alle produkter

TIL DET DAGLIGE ARBEJDE

POPULÆRE PRODUKTER

Professionelt kloakudstyr
C-TV - Professionelt kloakudstyr

C-TV Technology A/S

Nordisk importør og forhandler af professionelt kloakudstyr


Vi har med mere end 25 års erfaring et solidt kendskab til kloak- og entreprenørbranchen. Vi kender vores kunders behov og sælger primært gennem egen salgsstyrke. Udvalgte dele af sortimentet sælges også igennem dedikerede forhandlere, hvor personalet har modtaget den nødvendige oplæring og uddannelse.


Den alsidige produktportefølje dækker over hovedkategorierne: TV-inspektion, Spul & Sug, Spor & Søg, No Dig og Andet udstyr. Vi er hermed et fuldservice handelshus, som tilbyder ”one-stop-shop” til vores kunder. Vi tilstræber at kunne levere alle de produkter og services, som vores kunder efterspørger og hvis vi mod forventning ikke lagerfører produkterne, så fremskaffer vi dem!  Vores veludstyrede demovogne kommer over hele landet og gerne forbi på din lokation for at fremvise de ønskede produkter. Ring og aftal en tid.


Vi har ”det der skal til!” og har indført prismatch på sammenlignelige varer. Herudover tilbyder vi vores kunder, at hvis de bestiller inden kl. 14 så sender vi varen samme dag. 


Vi tilstræber at vores hjemmeside altid er fyldestgørende med produktinformation, fotos og video hvor det er muligt, således at du som kunde kan studere informationerne 24/7 365 dage året rundt, når det passer dig.


Som nordisk importør og forhandler er produktprogrammet differentieret alt efter om vi sælger til danske eller nordiske kunder. Den forskel kommer bl.a. til udtryk i, at det varesortiment der udbydes på den danske hjemmeside, er mere omfattende end det sortiment, som vi kan tilbyde på den engelsksprogede hjemmeside til resten af Norden.  

Du har mulighed for at blive orienteret omkring produktnyheder via vores månedlige nyhedsbrev, hvis du tilmelder dig her på siden eller via vores facebook side.

Vi har nøje udvalgt vores leverandører blandt Europas førende producenter, der har udmærket sig gennem solid kvalitet samt fornuftige priser. Vi har i dag aftale med mere end 30 leverandører og kan tilbyde produkter i forskellige prisklasser / kvalitet, som netop passer til kundens ønsker, behov og pengepung.

Vi er behjælpelige med at fremskaffe leasingtilbud eller anden finansiering, hvis der er et ønske eller behov herom.

Vi sælger også brugt udstyr fra hjemmesiden og modtager gerne produkter i kommission. Dine ”gamle produkter” indgår gerne i en byttehandel med nyt udstyr.


Hovedkontoret er beliggende på Porsvej 9 i Aalborg og vi råder her over 700 m2 lager og serviceværksted. Derfor kan vi tilbyde hurtig service og eftersyn af dit kloakudstyr. Vi har også indgået samarbejdsaftaler om landsdækkende service på TV-inspektion i Århus & København og for Spul & sug i Sæby, Svenborg, Holbæk og Roskilde for Slamsugere samt landsdækkende kørselsservice for slamsugere og mindre højtryksspulere.

Ring og hør nærmere om kontaktperson.