Kloaknettet optegnes i 3D

Få styr på xyz-koordinaterne i dit kloaknet med 3D GeoSense!

I praksis er det ikke kun vigtigt at registrere og dokumentere tilstanden af ​​kloakker, men også rørets position i jorden. Rørstrækopmåling bidrager afgørende til at sikre en høj kvalitetskontrol af kloakker på privat ejendom.

Begge procedurer hjælper TV-operatøren med at udfylde data på kloaknet og gøre det muligt at optegne selv komplekse og forgrenede stik-på-stik ledninger. Udover de egentlige TV-inspektionsresultater (dokumentation af fejl mv.) får man et kort over kloaknettet med kun et minimum af ekstra tid og kræfter, da undersøgelsen udføres samtidig med TV-inspektionen. Under inspektionen ind​samles xyz-koordinaterne automatisk uden yderligere anstrengelser af softwarepakken IKAS Evolution og det aktuelle rørløb kan vises i 3D tegninger.

3D-GeoSense-undersøgelsen, dvs. bestemmelse af xyz-koordinaterne, kan evt. suppleres med en hydrostatisk niveaumåling i komplekse kloaknetværk. Det bruges til at bestemme forskellene i niveau eller bundhøjde i hoved- eller stikledning. Med denne metode måles højden (z-akse) præcist med centimeters nøjagtighed.

Filtre

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)