Vandgenbrugsanlæg | driftsøkonomisk løsning | C-TV.dk

Vandgenbrugsanlæg

Et vandgenbrugsanlæg er et specialiseret system installeret på en slamsuger, der gør det muligt for lastbilen at opsamle, transportere og behandle spildevand fra forskellige kilder, såsom kloakledniger, septiktanke, fedtudskillere og industrianlæg. Systemet består typisk af en stor tank monteret på et lastbilchassis, pumper og et vandgenbrugssystem.

Vandgenbrugsanlægget er designet til at filtrere og behandle spildevandet, så det kan genbruges til spuling, rengøring af tanken og udskylning af opsamlingsledningerne. Systemet omfatter normalt en række filtre og mekaniske processer for at fjerne faste stoffer, fedt og andre forurenende stoffer fra spildevandet.


Når spildevandet er renset, kan det genbrugte vand bruges til spuling. Denne vandbesparende tilgang reducerer mængden af ferskvand, der kræves for at udføre disse opgaver.


Vandgenbrugssystemer på kloakbiler bruges almindeligvis af kommuner, kommercielle kloakfirmaer til at håndtere og bortskaffe spildevand på en miljømæssig ansvarlig måde.


Vi sælger 2-, 3- eller 4- akslede køretøjer efter dine specifikationer med vangenbrugsanlæg. De er muligt at opbygge slamsugeren på de fleste chassiser som Mercedes Benz, MAN, Scania, Volvo etc. 


Slamsuger opbygges efter Lego princippet - fleksibel opbygning af tank størrelse, flere valg af suge- og spule pumpe, slanger dimension og længde for slet ikke at tale om skabe, overvågningssystem etc. 

Filtre

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)