Vandgenbrugsanlæg | driftsøkonomisk løsning | C-TV.dk

Vandgenbrugsanlæg

Water recyclingsystem.gif

Et vandgenbrugsanlæg er et specialiseret system installeret på en slamsuger, der gør det muligt for lastbilen at opsamle, transportere og behandle spildevand fra forskellige kilder, såsom kloakledninger, septiktanke, fedtudskillere og industrianlæg. Systemet består typisk af en stor tank monteret på et lastbilchassis, pumper og et vandgenbrugssystem.

Vandgenbrugsanlægget er designet til at filtrere og behandle spildevandet, så det kan genbruges til spuling, rengøring af tanken og udskylning af opsamlingsledningerne. Systemet består af en grovsigte og en række filtre (selvrensende spaltefilter 350 my, selvrensende hydrocykloner 50 my samt et stor bundfældningskammer med kaskadeoverløb) og mekaniske processer for at fjerne faste stoffer, fedt og andre forurenende stoffer fra spildevandet.


Når spildevandet er renset, kan det genbrugte vand bruges til spuling. Denne vandbesparende tilgang reducerer mængden af ferskvand, der kræves for at udføre disse opgaver.


Vandgenbrugssystemer på slamsugere bruges almindeligvis af kommuner og kommercielle kloakfirmaer til at håndtere og bortskaffe spildevand på en miljømæssig og ansvarlig måde.


Vi sælger 2-, 3- eller 4-akslede køretøjer efter dine specifikationer med vangenbrugsanlæg. De er muligt at opbygge slamsugeren på de fleste chassiser som Mercedes Benz, MAN, Scania, Volvo etc. 


Slamsuger opbygges efter Lego-princippet - fleksibel opbygning af tankstørrelse, flere valg af suge- og spulepumpe, slangedimension og -længde for slet ikke at tale om skabe, overvågningssystem etc. 

Filtre

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)