Kombinationsanlæg

Kombinationsanlæg er en traditionel slamsuger med én tank der er separat opdelte i en slamtank og en vandtank. Størrelsen på slamtanken kan varieres løbende. Et kombinationsanlæg er i stand til både at suge og spule på samme tid. Mange kombi-slamsugere er udstyret med et stempel i tanken, som gør det muligt for operatøren selv at styre, hvor stor en del af tankkapaciteten der skal bruges til rent vand, og hvor stor kapaciteten til opsuget slam skal være. Det gør det let at tilpasse anlægget til den type opgaver, der løses flest af på et givent tidspunkt.


Et kombinationsanlæg bruges til rengøring og vedligeholdelse af kloaksystemer. Disse lastbiler er udstyret med et kraftigt vakuumsystem, der kan suge snavs, slam og andre materialer op fra kloakledninger, samt et højtryksspulesystem, der kan skylle eventuelle resterende forhindringer ud.


Kombinationsanlæg eller alm. slamsuger er et værdifuldt køretøj for kommuner og kloak vedligeholdelsesfirmaer, da den giver mulighed for effektiv og effektiv rensning af kloakledninger, hvilket reducerer risikoen for blokeringer og andre problemer. Derudover kan lastbilens vakuumsystem bruges til andre formål, såsom oprydning af spild, fjernelse af affald fra septiktanke og meget mere.


Nedenstående kan du se vores udvalg af kombinationsanlæg, som starter allerede ved 3.5t varebiler. Den førende leverandører af 2-, 3- eller 4-akslede slamsugere med kombinationsanlæg er FFG Umwelt Teknik med base i Flensborg.

Filtre

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)