Kloakkamera til TV-inspektion | Stort udvalg | Flere prisklasser

Håndskubbekamera

Hvad er et kloakkamera?

Et kloakkamera er en slags kamera, der er designet til at blive brugt til at inspicere kloaksystemer. Det er et specialiseret kamera, der normalt er monteret på en rørål, som kan indsættes i kloakrørene. Kameraet giver et live-billede af indersiden af kloakrørene og kan hjælpe med at identificere problemer som f.eks. tilstopninger, revner eller brud på rørene. Kloakkameraer er ofte brugt af professionelle kloakmestre til at diagnosticere problemer i kloaksystemerne og til at planlægge og udføre reparationer og vedligeholdelse.


Grundlæggende består et håndskubbekamera af et kamerahoved, en rørål og en styreboks. Typen af kamerahoved og rørål kan variere meget afhængigt af behovet for anvendelse. I praksis betyder det, at der er stor forskel på dimensionsområde og bevægelighed af kameraet samt længden på rørålen.

Vi har kameraløsninger til dig, der ønsker at starte op som kloakmester eller blot har brug for et ekstra TV-inspektionskamera. Håndskubbekameraerne i vores udvalg findes til forskellige anvendelser og priser. Det er normalt altid muligt at finde et, som passer netop til din økonomi, ønsker og behov.


Vi fører mange forskellige TV-inspektionskameraer til lige stræk og stikledninger for at kunne dække dine behov på bedst mulige måde.
Alle håndskubbekameraer til lige stræk kommer med et axial kamerahoved en rørål samt en styreboks. Kameraløsningerne kan variere fra billedopløsning på kameraet over længde og type af rørål til antallet af rørål, der følger med og kan betjenes af løsningen.


Hvordan anvendes et kloakkamera?

Et kloakkamera bruges til at inspicere rørsystemer og afløbssystemer, så man kan identificere eventuelle problemer, der kan forårsage blokeringer eller lækager. Her er nogle trin til at bruge et kloakkamera:

  1. Forberedelse: Før du begynder, skal du sørge for at have alt det nødvendige udstyr, herunder kloakkameraet, ledninger, en skærm eller en optager til at se billederne og en lyskilde til at belyse rørsystemet.
  2. Tilslutning: Slut kloakkameraet til strømforsyningen og til skærmen eller optageren, så du kan se, hvad kameraet ser.
  3. Indsættelse: Før kloakkameraet ind i rørsystemet ved hjælp af rørålen og andre hjælpeværktøjer. Det er vigtigt at være forsigtig for at undgå at beskadige rørene.
  4. Inspektion: Når kloakkameraet er inde i rørsystemet, skal du inspicere systemet ved hjælp af kameraets optiske linse og belysning. Du kan se efter eventuelle blokeringer, lækager, revner eller andre problemer, der kan påvirke systemets ydeevne.
  5. Registrering: Hvis du opdager problemer under inspektionen, skal du registrere dem ved hjælp af kameraets optager eller notere dem på anden vis. Dette vil hjælpe dig med at identificere problemerne senere og planlægge den nødvendige vedligeholdelse eller reparation.


Når du er færdig med inspektionen, skal du fjerne kloakkameraet fra rørsystemet og sørge for at rengøre og opbevare det korrekt, så det er klar til næste brug.

Filtre

Der er 18 varer.

Viser 1-14 af 18 element(er)