Slamsugere | Kombinationsanlæg & Vandgenbrugsanlæg | ALT er muligt

Slamsuger & spul

Vi sælger 2-, 3- eller 4-akslede køretøjer efter dine specifikationer som kombinationsanlæg eller med vandgenbrugsanlæg. Det er muligt at opbygge slamsugeren på de fleste chassiser, som Mercedes Benz, MAN, Scania, Volvo etc.

ALT er muligt - vi kan tilbyde skræddersyet opbygning af din slamsuger efter dine behov og ønsker. C-Linen er din mulighed for en kundetilpasset løsning. Vi tilbyder f.eks. tank i rustfrit stål, ADR, autoflyt af stempel, nedfaldstromle på endedæksel, skabe efter mål. 

Normalt tilbydes en URACA P3-P45 højtrykspumpe som yder 372 ltr./min. Vi kan tilbyde en kraftigere højtryksspule med en URACA P3-P45 pumpe, der yder 472 ltr./min. Løsningen kan enten leveres sammen med en DN25 (1”) højtryksspuleslange med op til 300 mtr. på højtryksspulerullen eller en DN32 (5/4”) på 200 mtr.

Er der behov for ultra højtryk kan vi også tilbyde det med en HAMMELMANN HDP 202 101 ltr/min.ved 1.000 bar med eller uden separat vandtank.

Normalt tilbydes en 5” sugeslange med en længde på 20 mtr., hvoraf de 17 mtr. er effektive og leveret fra f.eks en TruckMaster 2500 med 2500 m3/t (35 m/s). Den løsning kan ved behov ændres til en 6” sugeslange med en længde på 16 mtr., hvoraf de 11 mtr. er effektive. I givet fald anbefaler vi en TruckMaster 3400 sugepumpe med 3400 m3/t (35m/s).

XL kranarmen med fremføring af både suge- og spuleslange på en FFG slamsuger er helt unik. Med et udlæg af bom på 6,2 mtr og en løftehøjde på optil 4,05 mtr og en løfteevne på hele 500 kg er bommen i særklasse. Som en option kan bommen godkendes til personløft.  

Som ekstra option kan der installeres 1 eller 2 hydrauliske sugetransportruller på køretøjet, f.eks. en 50 mtr. DN75 tromle på højresiden af tanken og/eller en 30-50 mtr. DN50 på venstre side.

Der kan også installeres ekstra højtryksspuleslangeruller i DN10, DN13 eller DN19 på køretøjet med 80-120 mtr. I alt 3 ruller kan placeres på køretøjet i hhv. højre og venstre bagende under tank samt en på bom.

Udover en radiofjernbetjening i bæltemodel kan vi også tilbyde en ekstra håndholdt fjernbetjening med 13 funktioner. I tillæg til dette kan de fleste funktioner på slamsugeren betjenes med hydrauliske håndtag ved bom.


Vogelsang-pumpe til opkobling af vand er ofte en løsning vi installerer.


Som vintersikring i Sverige og Danmark anbefaler vi en løsning ned til -10 C. Hvis der er behov for yderligere beskyttelse tilbydes en løsning helt ned til -25 C.


FFG er kendt for lave opbygninger, de fleste slamsugere er maks 3,71 mtr. høje. Vi kan godt bygge lavere men det sætter krav til valg af chassis.


elephant connect er køretøjsdata og realtidsparametre via et virtuelt dashboard. Her vises foruddefinerede parametre og hurtig service gennem fjerndiagnostik er muligt for at sikre høj optid for kunden. Opdateringer via elephant connect er også muligt.LÆS mere på FFG Umwelttechnik hjemmeside her.

Bestil en slamsuger i serieproduktion - kortere leveringstid & billigere

Hos FFG Umwelttechnik kan vi også tilbyde slamsugere fra deres elephant S-linje, som tilbyder prækonfigurerede køretøjer med kombinationsanlæg eller vandgenbrugsanlæg. Serieproduktion betyder lavere pris og hurtigere levering! Dette skyldes at køretøjet ikke først samles i råopbyg for derefter at blive malet. Chassis er fastlagt på forhånd til enten Mercedes Benz eller Scania. Disse køretøjer har høj kvalitet, praktisk standardudstyr, korte leveringstider og attraktive priser. De yder 24 måneders garanti på elephant S-linjen.

Et godt alternativ til S-linjen er elephant E-linjen, som også bygger på standardmoduler. Her kan man vælge chassismærke samt tilpasning af pumpespecifikationer og -type, enten trykomsætter eller lamel-vacuumpumpe, slangestørrelser og lignende.

Det skal bemærkes, at det ikke er muligt at ændre tankopbygningen eller placeringen af stempelpositionerne. Der kan dog vælges udvendige dorne, enten manuelle eller hydrauliske. Der er også mulighed for valg af enten rem- eller hydraulikdrev til pumperne. E-linjen kan også tilbydes med ADR-opbygning.


Er du interesseret i at vide mere om FFG's verden, så læs om FFG's elephant linien her.Se video fra messestanden på Ro-Ka-Tech 2023 med SENESTE NYHEDER.

Filtre

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)