Slamsugere

Hvad er en slamsuger?

En slamsuger er en maskine, der bruges til at fjerne store mængder af fast eller flydende materiale fra et område, såsom slam fra kloaksystemer, septiktanke, industrielle tanke eller andre lignende steder. En slamsuger fungerer ved at suge materialet op med en kraftig vakuummotor og transportere det til en tank eller container på selve slamsugeren.


Slamsugere er normalt store, specialiserede køretøjer, der er udstyret med store tanke, suge- og afladningsslanger samt pumper og filtreringssystemer, der kan håndtere forskellige typer af affaldsmaterialer. De bruges ofte af kommunale myndigheder, entreprenører og andre fagfolk, der har brug for at fjerne store mængder af affald eller overskydende materiale fra et område på en sikker og effektiv måde.


Hvordan bruges den?


En slamsuger bruges normalt til at fjerne store mængder af fast eller flydende materiale fra et område, der er vanskeligt at nå eller som ikke kan tømmes ved hjælp af traditionelle metoder. Her er nogle eksempler på, hvordan slamsugere kan bruges:

  1. Rensning af kloaksystemer: En slamsuger bruges ofte til at fjerne slam og andet affaldsmateriale fra kloaksystemer. Slamsugeren suger affaldet op fra kloakken og transporterer det til en tank på selve køretøjet, hvorefter det kan bortskaffes på en sikker og hygiejnisk måde.
  2. Rensning af septiktanke: En slamsuger kan også bruges til at tømme og rense septiktanke, som normalt indeholder afføring, spildevand og andet organisk materiale. Ved hjælp af en slamsuger kan man suge affaldet op fra tanken og bortskaffe det på en sikker måde.
  3. Rensning af industrielle tanke: Slamsugere bruges også til at tømme og rense industrielle tanke, der indeholder affaldsmateriale fra industrielle processer. Det kan være alt fra kemikalier til olie og fedt, som skal fjernes på en sikker og miljøvenlig måde.
  4. Rensning af fiskedamme eller svømmebassiner: En slamsuger kan også bruges til at fjerne slam og andet affaldsmateriale fra fiskedamme eller svømmebassiner. Det kan være med til at opretholde vandkvaliteten og forhindre vækst af alger og bakterier.
  5. Rensning af dræn og rør: En slamsuger kan også bruges til at fjerne snavs og andet affaldsmateriale fra dræn og rør, der kan være tilstoppede. Slamsugeren kan suge materialet op og bortskaffe det på en sikker og effektiv måde.


Disse er blot nogle eksempler på, hvordan en slamsuger kan bruges. I bund og grund kan en slamsuger bruges til at fjerne store mængder af affaldsmateriale fra steder, hvor det kan være svært eller umuligt at komme til med traditionelle metoder.


Bestil en slamsuger hos os

Vi leverer slamsugere opbygget på 2-, 3- eller 4-akslede chassier med Kombinationsanlæg eller Vandgenbrugsanlæg. Det er muligt at opbygge slamsugeren på de fleste chassier som Mercedes Benz, MAN, Scania, Volvo etc. 

Hos FFG Umwelttechnik kan vi også tilbyde slamsugere fra deres elephant-S-line, som tilbyder prækonfigurerede køretøjer med Kombinationsanlæg eller Vandgenbrugsanlæg. Serieproduktion betyder lavere pris og hurtigere levering! Dette skylder at køretøjet ikke først samles i råopbyg for derefter at blive malet. 


Disse køretøjer har høj kvalitet, praktisk standardudstyr, korte leveringstider og attraktive priser. De yder 24 måneders garanti på elephant-S-linjen.

Filtre

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)