Produktoversigt

Virksomheden har et ønske om at arbejde aktivt med ESG-mål. De næste tre år vil fokusere på en omstilling til grønnere drift, hvor dieselmotorer forsvinder fra produktsortimentet og kemikalier enten bliver udfaset eller reduceret i fareklasser.

Sammen med producenterne vil virksomheden arbejde hen imod en grønnere fremtid og implementere løsninger, der styrker miljøpræstationen. Virksomheden arbejder med FN's verdensmål, primært med nr. 6, 7, 9, 11, 12 og 13. Vi vil gerne i mål med nr. 5 også, men det er meget svært at rekruttere kvinder til denne branche.


Her fremvises hele porteføljen af produkter som sælges af C-TV Technology via vores webshop. En del produkter der vises på webshoppen er ikke prissat, hvilket skyldes at produktet ofte skal konfigureres og er kundespecifikke. Kontakt os og vi finder den rette pris til dig.

Vi deltog på Rørcenterdagene 2023, med en stor udendørs og indendørs udstilling. Vi havde bl.a. 2 IBAK TV-biler, heraf en med PANORAMO 3D brøndscannerudstyr, en komplet pneumatisk cutter bil samt en 4-akslet slamsuger fra FFG med vandgenbrugsanlæg. I januar 2024 deltager vi på Kloakmessen 2024 i Fredericia hvor vi ser frem til at møde vores kunder og få en samtale om netop deres behov og hvordan vi matcher dem bedst.

Finder du ikke det produkt du søger på shoppen, er du velkommen til at kontakte os direkte og vi fremskaffer produktet til dig.

Filtre

Der er 412 varer.

Viser 1-14 af 412 element(er)