WILPOX® LC er et 1K epoxyharpikssystem til relining styrenfrit

Epoxy til UV & LED

F. WILLICH har udviklet en revolutionerende lyshærdende epoxy harpiks til syntetiske linere, som sælges under produktnavnet WILLPOX® LC. Produktet sælges også som basisprodukt til BRAVOLINER som private brand under navnet BRAVO UVPox.


WILLPOX® LC er et opløsningsmiddelfrit 1K epoxyharpikssystem fri for styren med lav eller næsten igen lugtgener. WILLPOX® LC er velegnet på grund af den tilpassede reaktivitet til relining, hvor selve hærdeprocessen sker med UV og LED lys.

Før installationen vil den fleksible liner blive imprægneret med epoxyharpiks og derefter indsat i det defekte rør ved hjælp af trykluft.

Modsat andre systemer styres hærdeprocessen ikke på temperaturmåling i lineren fra UV eller LED lyset men ene og alene ved at lyset starter en kemisk reaktion som er exoterm dvs. udvikler varme. Når LED eller UV-lyset tændes inde i den inverterede liner starter der automatisk en kemiske reaktion i epoxyen i lineren der ikke kan ikke stoppes af ydre påvirkning og hermed sikres det at den impregnerede liner fuldhærdes og opnår god vedhæftning til rørvæggen. 


WILLPOX LC er kendetegnet ved et højt E-modul, som øger stabiliteten af den hærdede liner sammenlignet med konventionel lyshærdning. Korttids elasticitetsmodul større end 3.400 MPa og opnås pålideligt.


Viskositeten af væsken er høj, hvilket betyder at overskydende epoxy ikke efterlades delvis uhærdet i bunden af de forbipasserede stikledninger.


Imprægnering under kontrollerede forhold på værksted med en væsketemperaturen liggende i intervallet 20-23 grader C sikre en nem og let imprægnering. 


Selve installationsprocessen af lineren har et højt niveau af sikkerhed, hvor en målrettet styring af hastigheden af lystoget i lineren gør det muligt at at stoppe helt op hvis det er nødvendigt.

WILPOX® LC han anvendes i alle typer af linere med syntetiske fibre og/eller glasfiber til såvel hovedledninger som husinstallationer både inde og ud. 


En DIBt godekendelse fra German Institute for Building Technology, Berlin forventes klar i løbet af oktober 2022.

Filtre

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)