IBAK leverer systemer og software til kloakinspektion og renovering

Komplette TV-biler


IBAK sælger komplette Inspektions- og Rehabiliteringsløsninger enten som stand-alone eller indbygget i et køretøj.


Køretøjet kan være udstyret med avanceret TV-teknologi, som Full HDTV eller PANORAMO, der giver mulighed for at inspicere kloaksystemer og identificere eventuelle problemer såsom blokeringer, revner eller brud og selve brønden kan inspiceres med en 3D brøndscanner. Køretøjet kan samtidig være udstyret med en højtryksspuler, der kan bruges til at rense kloakrøret, eller en pneumatisk / elektrisk cutter til renovering af relinede rør. 

Alle IBAK's løsninger er effektive og tidsbesparende. IBAK har i oktober 2023 leveret Danmarks første 100% grønne TV-inspektionskøretøj - en Ford eTransit med solceller på taget som leverer strøm til batteripakke der driver TV-inspektionsanlægget. Komplet udstyret med HDTV anlæg og 3D GeoSense. Læs mere om den 100% grønne løsninger her. 


IBAK's Full HDTV-løsning sender foto & video i 1920 x 1080 pixel format fra kameraer til PC-monitor uden komprimering eller konvertering af signalet. Dvs. alle komponenter er i stand til at transmittere det fulde signal fra kamera til traktorer og via glasfiberkabel til tromle og PC. Videosignalet er live i realtid uden tidsforsinkelse. Dette gør det muligt at anvende løsninger sammen med cutterarbejde hvor der åbnes stik i relinede ledninger.Tyske IBAK Helmut Hunger GmbH & Co. KG er verdens førende leverandør af komplette inspektionskøretøjer. Disse køretøjer kan kombineres med TV & Spule eller Cutter-løsninger samt andre specialsystemer til brug i kloakken.


Det danske TV-inspektionsmarked er i hastig forandring. Derfor er 4 ud af 5 solgte komplette inspektionskøretøjer i dag med FULL HDTV og stadig flere forsyninger kræver det fremadrettet i deres udbud! 


Er du interesseret i at vide mere om IBAKs verden, så læs om IBAK Inspektion og renoveringssystemer i kataloget eller gå direkte til IBAK nye webside her.Verdens førende producent viser igen flaget her på messen "Rund ums Wasser":

Se også videon fra IBAK's stand på Ro-Ka-tech 2023 med ALLE PRODUKT NYHEDERNE  fra 2023 her

Filtre

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)