IBAK leverer systemer og software til kloakinspektion og renovering

Komplette TV-biler

Hvad er et TV-inspektionskøretøj?

Et TV-inspektionskøretøj er en specialbygget køretøj eller lastbil, der bruges til at inspicere afløbs- og kloaksystemer ved hjælp af et tv-kamera. Kameraet sendes ned i afløbet og kan optage videoer eller billeder af rørene og deres tilstand. Dette er en vigtig teknologi i vedligeholdelsen af ​​afløbs- og kloaksystemer, da det giver mulighed for at inspicere systemerne på en ikke-invasiv måde og identificere eventuelle problemer eller blokeringer, som kan være årsag til problemer med afløbet. TV-inspektionskøretøjer bruges også til at inspicere rørsystemer i bygninger, fabrikker og andre komplekse strukturer.

Oplever du tit at blive ringet op af en kunde som er bekymret for rotter, brud eller tilstopning i sit kloaksystem? Så er TV-inspektion løsningen til dig. Med vores IBAK TV-biler kan du hurtigt finde frem til kundens kloakproblem – og løse det.

Med IBAK TV-biler udstyr fra C-TV kan du dokumentere den eventuelle skade på en video eller et farvefoto. Du kan udarbejde en rapport over inspektionen, samt forslag og tilbud på udbedring til forsikringsselskabet. På den måde kan I løse problemet sammen.


Vi har kameraer til rørdimensioner helt ned til 30 mm og med selvkørende kameraer, der kan inspicere helt store rør op til 2000 mm. Vores IBAK TV-bil kan med søgeudstyr fastlægge kloakledningers placering og dybde og dermed lave tegninger på de aktuelle forhold – helt uden opgravning.


Vores IBAK TV-biler udstyr kan også udstyres med højtryksspuleanlæg, så du kan løse de fleste opgaver på stedet.


Hvordan benyttes et TV-inspektionskøretøj?

Processen for at bruge et TV-inspektionskøretøj kan variere afhængigt af det specifikke system, der skal inspiceres, men generelt indebærer det følgende trin:

  1. Forberedelse: Operatøren skal sikre sig, at TV-inspektionskøretøjet er i god stand og at kameraet og tilbehøret er korrekt konfigureret. Derudover skal der foretages en visuel inspektion af rørsystemet for at identificere eventuelle potentielle problemer, såsom tilstoppede rør eller ødelagte dele.
  2. Indsættelse: TV-inspektionskameraet hejset ned i brønden og føres ind i røret. Kameraet drives fremad gennem rørsystemet ved hjælp af en motor, som er monteret på kameratraktor. 
  3. Inspektion: Mens kameraet bevæger sig gennem rørsystemet, transmitterer det billeder og video til en skærm i køretøjet, hvor operatøren kan overvåge og registrere eventuelle problemer eller defekter i systemet. Operatøren kan også styre kameraet for at få en bedre visning af forskellige dele af systemet.
  4. Rapportering: Efter afslutningen af ​​inspektionen, skal operatøren rapportere eventuelle problemer eller defekter, der er blevet identificeret, og anbefale passende løsninger til at løse problemet. Dette kan involvere reparation eller udskiftning af rørsystemet, eller det kan være så simpelt som at fjerne en blokering eller foretage en rengøring.


TV-inspektionskøretøjer er en vigtig teknologi til at inspicere og vedligeholde rørsystemer og kan spare tid og penge ved at identificere problemer på en ikke-invasiv måde.IBAK leverer nøglefærdige koncepter og står for interiøropbygning af køretøjer, leverance af udstyr, kvalitetstest og træning inden aflevering. Vi kan levere komplette løsninger i Full HD 1920 x1080 pixel fra inspektionskamera til TV-skærm uden datatab gennem vores lyslederkabler. Dvs. det du ser sker på TV-skærmen i TV-bilen sker i realtid i kloakken. 

Har du brug for højkvalitets IBAK TV-biler til TV inspektion, så er du kommet til det rigtige sted. Hos C-TV Technology kan du finde forskellige modeller af IBAK TV-biler udstyr opbygget som vare- eller lastbiler.

At kombinere et TV-inspektionskøretøj med en PTO drevet højtryksspuler er muligt. Vi skrædersyer løsningen så den passer til den enkelte kundes ønsker og behov.

Nedenstående vises et udsnit af de typer opbygninger, vi ofte sælger. Opbygningen sker med standard komponenter à la legoklodser så mulighederne er mange, og det er muligt at få lige den konfiguration og udgave, du ønsker.


De fleste IBAK TV-biler bliver efterfølgende en del af den ladsdækkende kontrolordning DTVK, som er en frivillig ordning der sikre TV-inspektion af højkvalitet til kunderne.

Filtre

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)