TV-Inspektion & software:

Overordnet kategori som beskriver de forskellige muligheder for at foretage en TV-inspektion i kloaknet vises her.

TV-inspektion af hovedledninger kan i den simpleste form foretages med et manuelt håndskubbekamera og i en mere avanceret udgave også af stikledninger med stikledningskamera. Dimensionsområdet dækker rørdimensioner DN70 – DN400 mm med en fremføringslængde på op til 80 mtr. 

Et mobilt selvkørende traktoranlæg giver mulighed for at inspicere lidt større hovedledninger. Dimensionsområdet dækker typisk over rørdimensioner DN100 – DN600 mm med en fremføringslængde på op til 300 mtr.

Et IBAK TV-inspektionskøretøj er den komplette køretøjsløsning, hvor TV-inspektionen udføres af en TV-operatør indefra køretøjets TV-operatørområde i temperaturkontrollerede omgivelser. De selvkørende traktorsystemer dækker typisk dimensionsområdet DN70 – DN2000 mm med en fremføringslængde på op til 600 mtr. Her er det også mulig via et stikledningstraktorsystem at inspicere stikledninger som lægger op til 140 mtr. væk fra køretøjet og så inspicere stik-på-stik ledninger med en længde på op til 40 mtr.

IBAK uddstyr kan også leveres som Ex Zone 1 udstyr efter ATEX direktivet.

Til rapportering af de fejl og skader som observeres af TV-operatøren er det muligt at tilkøbe TV-inspektionssoftware som opfylder DS/EN 13508-2 standarden samt den danske Fotomanual for nem og enkelt afrapportering. Uanset valg af løsning så er slutresultatet en fyldestgørende skadesrapport, hvor alle observerede fejl og mangler er kategoriserede og inddelt efter skadesgrader. Rapporten indeholder billeder af alle observationer og der medfølger som regel også en komplet video af hele den inspicerede rørsektion. Softwaren kan fås i forskellige versioner, herunder til skubbe-, traktor- og TV-bil-system samt i kontorversion

Filtre

Der er 81 varer.

Viser 1-14 af 81 element(er)