Mobile traktoranlæg til TV-inspektion af kloakken | Selvkørende anlæg

Traktoranlæg

Hvad er et traktoranlæg?

En kameratraktor anvendes i kloakken til inspektion, og er en specialiseret enhed, der bruges til at inspicere og undersøge indersiden af kloakrør. Kameratraktoren er i det væsentlige en lille, fjernbetjent robot ofte på 4 eller 6 hjul, der er udstyret med et højopløsningskamera, lys og andre sensorer til at fange billeder og data om tilstanden af kloakrørene.

Kameratraktoren er typisk forbundet med et kabel, som bruges til at føre enheden gennem kloakrøret. Mens det bevæger sig gennem røret, optager kameraet på traktoren billeder af rørets indre og sender dem til en monitor, hvor en operatør kan se dem i realtid. Billederne kan bruges til at identificere blokeringer, utætheder, korrosion og andre typer skader eller forringelser i kloaksystemet. Anlæggene kan ofte udbygges med forskelligt tilbehør for at øge inspektions omfanget til større rørdimensioner.


Brug af en kameratraktor til kloakinspektioner kan hjælpe med at identificere og løse problemer, før de bliver mere alvorlige og dyrere at reparere. Derudover kan det være med til at reducere behovet for fysiske inspektioner og minimere risikoen for, at mennesker udsættes for farlige materialer i kloaksystemet.


Mobile kamera traktoranlæg til TV-inspektion af kloakledninger vises her.


Det er muligt at tilkøbe TV-inspektionssoftware til løsningen.

Filtre

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)