TV-inspektions software til rapportering | IKAS Evolution & WinCan VX

Rapporteringssoftware

Hvad er TV-inspektionssoftware til kloakken?

TV-inspektionssoftware til kloakken er en type software, der anvendes i forbindelse med inspektion af kloaksystemer ved hjælp af kameraer og sensorer. Denne software er designet til at hjælpe operatøren med at analysere og evaluere videobilleder og andre data, der indsamles under inspektionen af kloaksystemet.

Typisk vil TV-inspektionssoftwaren give operatøren mulighed for at optage og gemme videobilleder fra inspektionen og analysere disse billeder for at identificere eventuelle problemer eller skader på kloaksystemet. Softwaren kan også indeholde funktioner til at måle diameteren på rør, identificere eventuelle blokeringer og generelt hjælpe med at vurdere kvaliteten af kloaksystemet.

TV-inspektionssoftware til kloakken kan være en vigtig del af vedligeholdelsen af kloaksystemer og kan hjælpe med at identificere potentielle problemer, før de bliver alvorlige og kræver omfattende reparationer. Dvs. der foretages en objektiv registrering af observationer i afløbssystemet.

DanDas standard opfyldt

DanDas anvendes som standard for udveksling af oplysninger i kloaknet af vandselskaberne. Vi tilbyder TV-inspektionssoftware der opfylder DS/EN 13508-2 standarden samt Fotomanualen om undersøgelse og tilstandsvurdering af afløbssystemer uden for bygninger samt kodesystem til visuel inspektion.


Deformationsmåling af afløbsrør er en option som kan tilkøbes til TV-inspektionssoftwaren IKAS Evolution og er standard i WinCan VX. Undersøgelsesmetoderne og deformationsmetoden er beskrevet nærmere hos Teknologisk Institut.

Filtre

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)