Strømpeforing

Strømpeforing er en teknik der bruges til at skabe et nyt rør inden i det defekte rør ved hjælp af en 'strømpe'. Ved strømpeforing består ‘strømpen' typisk af en belægning af polyesterliner eller en særlig glasfiber, der hærdes med polyester, epoxy eller silikat. 'Strømpen' pustes op som et rør inden i det eksisterende rør med brud, utætheder eller revner. Når strømpen er hærdet op, vil der reelt være skabt et nyt lag rør indeni det gamle rør, der dermed forsegler revner og huller fuldstændigt. Strømpeforing kan blandt andet anvendes til renovering af defekte kloakrør og lignende. 

Strømpeforing eller Relining er en metode, som anvendes til kontinuerlig reparation af større skadede områder ved hjælp af en strømpe, også kaldet en liner, og epoxy kemi. Strømpeforing anvendes typisk med økonomisk fordel til et samlet reparationsstræk fra 12 mtr. og opefter.

Når man strømpeforer inverterer man en strømpe, som via trykluft blæses ud i det skadede rørområde. Afhærdningstid kan bringes ned på ca. 2 timer ved at anvende damp til afhærdning. Kan anvendes i dimensionsområdet DN 50 – DN 2000. Området over DN 600 er for specialfirmaer og kræver udstyr dimensioneret til opgaverne. Har I brug for rådgivning til strømpeforing, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os.


Til åbning af stik efter strømpeforing er det muligt at anvende et roterende skæresystem – en cutter løsning, som kan være manuelt fremført eller en motoriseret traktorløsning. Drivmidlet på cutteren kan være trykluft (pneumatisk) eller elektricitet.


Se vores udvalg af udstyr til strømpeforing her på siden.

Filtre

Der er 63 varer.

Viser 1-16 af 63 element(er)