Punktrenovering

Punktrenovering  eller PointLiner af kloakrør er en metode til at reparere beskadigede eller tærede kloakrør uden at skulle grave hele røret op. Det er en kosteffektiv løsning, da det kun kræver et lille snit i røret for at få adgang til det beskadigede område.


Renoveringen foregår uden opgravning "No-dig" og er derfor en nem, hurtig og økonomisk løsning. Med denne metode undgår du ofte at skulle i gang med en større kloakrenovering og fordyrende opgravninger. Det er også muligt at anvende metoderne indendørs til faldstammer i stedet for nedbrydning/udskiftning. I alle tilfælde skal rørene renses før installation.


Punktrenovering eller Pointliner er en metode, som anvendes til punktreparation med glasfiber og silikat kemi af et mindre skadet område. Områdestørrelsen, der kan repareres, afhænger af dimensionen på det skadede rør men går typisk fra 60 cm op til 3-4 mtr. Det er muligt successivt at reparere områder efter hinanden med overlap. Det gør metoden anvendelig fra dimensionsområdet DN 50 – DN 1200 med et samlet reparationsstræk på op til 12-15 mtr. Afhærdningstid ca. 1 time ved koldhærdning.

I vores store udvalg af udstyr og produkter, som anvendes inden for punktrenovering af kloak, kan du finde glasvæv i forskellige størrelser, strækfolie til packer, packere, kemi og PointLiner-udstyr. Længere nede på siden kan du læse mere om, hvilke opgaver der typiske er egnede til en punktrenovering, ligesom du finder en trin for trin-guide til punktrenovering.

Filtre

Der er 55 varer.

Viser 1-16 af 55 element(er)