Spor og Søg

Den overordnede kategori som beskriver de forskellige muligheder for at foretage opsporing i selve kloakken samt søgning efter rør og kabler i og omkring kloaknettet.

Rør- og kabelsøger udstyr anvendes til søgning efter aktive elektriske kablers placering og dybde samt ”døde elkabler” uden strømføring. Vi har metalsøgere og dækselsøgere, som søger i hhv. lodrette og vandrette jordplan efter metalgenstande i jord f.eks. dæksler og stophaner.

Mobilt udstyr med radarsystem kan foretage måling ned til 10 mtr. dybde og giver brugeren mulighed for at få en 3D optagelse af identificerede genstande og deres placering inden for det skannede område.

Hvad angår produkter til det daglige sporingsarbejde tilbyder vi sporingspulver i fire forskellige farver til opsporing af tilslutninger eller retningsændringer i rørsystemet. Vi har enkeltstående røgpatroner med begrænset røgudvikling til sporing af lækage i mindre rørsystemer. Til større systemer anvendes en automatiseret røgmaskine med fjernbetjening og røgvæske på dunke frem for patroner til lokalisering af lækagen.

Som en del af operatørens personlige sikkerhed kan vi, når personer bevæger sig ned i kloakken, tilbyde beskyttelse med en gasdetektor til måling af ilt, svovlbrinte og eksplosionsfarlige gasser samtidigt. Udstyret opfylder bekendtgørelsen om Kloakarbejde BEK nr. 473.

Filtre

Der er 32 varer.

Viser 1-14 af 32 element(er)