Metalsøger | Søg og find nedgravede metalgenstande

Metalsøgere

Hvad er en metalsøger?

En metalsøger er en elektronisk enhed, som bruges til at detektere og lokalisere metalgenstande, der er skjult under jorden eller i andre materialer. Det fungerer ved at udsende et elektromagnetisk signal ned i jorden eller ind i et objekt, og når signalet rammer en metalgenstand, vil det reflekteres tilbage til enheden og give en indikation af, at der er metal til stede.

Metalsøgere bruges ofte af amatørarkæologer, skattejægere, ingeniører og bygningsarbejdere til at finde underjordiske rør, kabler, arvestykker og andre metalgenstande. Der findes forskellige typer af metalsøgere med forskellige funktioner, herunder håndholdte enheder til letvægtsbrug og større enheder til professionelt brug.Hvordan bruges en metalsøger?

En metalsøger kan anvendes indenfor en lang række brancher. Hos C-TV kan vi tilbyde nogle af de mest avancerede metalsøgere, der kan hjælpe med at finde de mest komplekse genstande skjult under jorden eller i vægge. En metalsøger er fremstillet til nøjagtigt at bestemme tilstedeværelsen af ferromagnetiske metaller.

Her er trinene til at bruge en typisk metalsøger:

1. Tænd for metalsøgeren og hold den i en 45 graders vinkel fra jorden.

2. Juster følsomheden på metalsøgeren til det ønskede niveau.

3. Placer søgeenheden over området, hvor du tror, der kan være metal.

4. Bevæg søgeenheden langsomt hen over området i en jævn bevægelse. Samtidig skal du markere steder, hvor lydstyrken øges, fordi signalet her er stærkest. Følg et gittermønster over området.

5. Hvis der er metal i området, vil metalsøgeren afgive en lyd eller vise en indikator på displayet.

6. Markér området med farve eller pæle, hvor metal blev detekteret.


Det er vigtigt at læse brugsanvisningen for den specifikke metalsøger, da nogle modeller kan have forskellige funktioner og brugsmetoder. Det er også vigtigt at bruge metalsøgeren på en ansvarlig måde, for eksempel at få tilladelse til at bruge den på privat ejendom eller offentlige steder, hvor det er tilladt.


Her finder du metalsøgere til finde nedgravede og skjulte ferromagnetiske genstande såsom ventilhuse, mandehuller, septiktanke og identifikationsmærker af metal.


Inden du begynder en metalsøgningsproces, er det vigtigt, at du tager dine metalgenstande som ringe eller ur af og lægger elektronisk udstyr som for eksempel din mobiltelefon fra dig. 

Når du har afsøgt området og fundet eventuelle placeringer af ferromagnetiske objekter, skal du vende tilbage til hver lokation for at lokalisere materialet og bestemme dets størrelse mere præcist.

Filtre

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)