Spuledyser og kloakdyser | Alle typer dyser til kloak | Specialdyset

Spuledyser og kloakdyser

Hvad er en kloakdyse?


En kloakdyse er en dyse, der anvendes i rensning og vedligeholdelse af kloaksystemer. Kloakdyser sprøjter vand eller en blanding af vand og højtryksluft ind i kloakrørene for at skabe en højtryksstrøm, der fjerner blokeringer, snavs og affald.


Kloakdyser kan have forskellige former og størrelser afhængigt af det specifikke rengøringsbehov. Nogle typer kloakdyser er f.eks. konstrueret til at skære igennem blokeringer i rørene, mens andre er mere velegnede til at fjerne snavs og affald fra rørene.


Kloakdyser anvendes typisk af professionelle kloakrensningsvirksomheder og kommunale myndigheder til at opretholde og rense kloaksystemer og forhindre tilstopninger og skader på rørene.


Vi tilpasser dysen til dit udstyr og dine opgaver


Er du kloakmester, og står du og mangler nye spuledyser? Så kan vi hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af dyser til rensning af kloakken; du finder både rodskærere, rensedyser, bunddyser, rotationsdyser og specialdyser. Vi kan i øvrigt tilpasse dysen, så den passer til netop din højtryksspulepumpe: du skal blot opgive pumpetryk og ltr./min., slangedimension og -længde. Vi sender dysen direkte fra fabrikken til dig.


Uanset om det er rødder, der er vokset ind i samlingerne eller skidt, der er endt i kloakken, har vi altså dyser, der kan klare opgaven. Du finder dyser i alle størrelser fra 1/8" eller DN 3 op til 5/4" eller DN 32. Vi tilpasser også højtryksdysen nøjagtigt til dit højtryksaggregat.

Derfor skal du ved henvendelse oplyse pumpetryk, vandmængde pr. minut samt størrelse og længde på højtryksspuleslangen. Det sikrer, at du får den helt rigtige spuledyse.

Filtre

Der er 33 varer.

Viser 1-14 af 33 element(er)