Industrikameraer |Håndskubbe kamera til inspektion | C-TV.DK

Industrikamera

Et håndskubbekamera kan give dig overblik over ethvert industrielt problem eller enhver vedligeholdelsesopgave. Det kan også hjælpe med at gennemse de sidste detaljer ved installering af nyt system eller aktiv. Industri-håndskubbekameraet er perfekt til diverse inspektionsopgaver – se hele vores udvalg her på siden. 


Håndskubbekamera: Velegnede til store og små opgaver

Her på siden finder du vores udvalg af håndskubbekameraer til industri. Vi leverer specialløsninger til inspektion af rørinstallation i værftsindustrien, og kameraerne er desuden også velegnede til vindmøllefremstilling, hvor vingerne inspiceres efter produktionen. Her kan kameraet komme ind og inspicere eventuelle fejlkoblinger m.m. 


Du finder naturligvis også et udvalg af kameraer til kloak, der egner sig til alle typer inspektionsopgaver i forbindelse med at lokalisere utætheder eller tilstopninger i rørene. Hvis du har specielle krav og ønsker, står vi gerne til rådighed og hjælper med at finde en løsning til dig.Hvorfor er det brugbart med et håndskubbekamera til industri?

Til industriopgaver er det vigtigt at kende til omfanget af en reparations- eller vedligeholdelsesopgave. Hvis ikke den rigtige løsning bliver taget i brug, kan det gøre mere skade end gavn. 

Tag f.eks. en kloaktilstopning. Her fortæller vores kunder, hvor uvurderligt det er at kunne identificere omfanget af et problem. Det kan sagtens være, at tilstopningen ikke kræver at blive skubbet til. Det kan forværre tilstopningen yderligere. I stedet kan et vakuum måske være svaret på at løse problemet. 

Vores håndskubbekameraer kan se problemet forfra, men det kan også klemme sig forbi tilstopningen og se problemet fra den anden side. Du kan i det hele taget skabe dig et perfekt overblik. Og overblik er virkelig et nøgleord, når man varetager vedligeholdelses- og reparationsopgaver i industrisektoren. Gør derfor det eneste fornuftige og erhverv dig et industri-håndskubbekamera. Det kommer du ikke til at fortryde.   

Filtre

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)