Varer af mærket IBAK

Hvem er IBAK Helmut Hunger GmbH?

IBAK Helmut Hunger GmbH er en tysk virksomhed, der har specialiseret sig i produktion og udvikling af teknologisk avancerede systemer og løsninger til inspektion og vedligeholdelse af rørledninger og kloaksystemer. Virksomheden blev grundlagt i 1945 og har hovedkontor i Kiel, Tyskland.


IBAK Helmut Hunger GmbH er en førende producent af inspektions- og rehabiliteringsudstyr til kloakledninger, som omfatter kameraer, robotter og software. Deres produkter bruges af kommunale og private serviceudbydere over hele verden til at inspicere og vedligeholde rørledninger og kloaksystemer.


Med over 75 års erfaring indenfor både udvikling og produktion er du sikret både høj ydelse med moderne komponenter og løsninger, samt en høj driftssikkerhed.


Specialiteten er færdige TV-inspektionskøretøjer, med eller uden stikledningsmodul, og IBAK kan også levere kombinerede TV- og spulekøretøjer.


IBAK leverer endvidere cuttere, både som traktor- og skubbesystem, som begge er elektriske uden behov for en larmende luftkompressor.

Produktprogrammet byder også på specialudstyr som fx brøndscannere og det nye 3D GeoSense-system, som kan lave 3D tegninger over det inspicerede rørsystem.

Der er 53 varer.

Viser 1-14 af 53 element(er)