Varer af mærket C.SCOPE

Hvem er C.Scope?

C.Scope er en virksomhed, der har specialiseret sig i fremstilling og levering af underjordisk rør- og kabellokaliseringsudstyr, samt metaldetektorer, til brug i en række forskellige industrier såsom byggeri, forsyningsvirksomhed, telekommunikation og arkæologi.


Virksomheden blev grundlagt i 1978 og er baseret i Ashford, Kent, Storbritannien. C.Scopes produkter omfatter kabelsøgere, signalgeneratorer, sonder, metaldetektorer og jordgennemtrængende radarudstyr, som alle er designet til at hjælpe med at lokalisere og identificere nedgravede rørledninger og andre genstande under jorden. Virksomheden er kendt for sine pålidelige produkter af høj kvalitet og har et stærkt ry i branchen.

Med mange års erfaring i feltet sikrer et C.Scope produkt, at du ikke bare finder det, du leder efter – du vil også få en hårdfør og driftssikker søger, som vil spare dig både tid og penge! 

Kabelsøgere, magnetometre og dækselsøgere – alle produkterne fra C.Scope er skabt til at finde nedgravede rør og metalobjekter på den mest præcise måde. Du finder også tilbehør og opbevaring til dine C.Scope produkter hos C-TV. Ved hjælp af knivskarp, opdateret teknologi har C.Scope skabt nogle af de mest sikre værktøjer til at detektere nedgravede rør og kabler. C.Scopes søgere er opdateret til at kunne opfange signaler på flere frekvenser, datalogge, selvteste automatisk og kan fås med indbygget GPS.

Kabelsøgning af aktive og passive kabler

En kabelsøger er et fantastisk stykke værktøj, der er designet til at hjælpe operatøren med at finde nedgravede rør og kabler. C.Scope kabelsøgerne er på den måde med til at nedbringe menneskelige fejl i søgeprocessen.

De to hovedmodeller DXL4 og MXL4 er begge aktive kabelsøgere med datalogging og alarmzone. C.Scope kabelsøgerne er bygget på samme kvalitetsbevidste grundlag og har begge muligheden for at skifte mellem funktioner, kontrollere følsomheden af måleapparatet og at få vist dybden af objekter. Forskellen mellem dem består i, at man på MXL4 har en frekvensvælger og muligheden for at detektere strømafgivelse på den underjordiske kilde.


Entreprenører, forsyningsselskaber, teknikere, vedligeholdelsesarbejdere og ingeniører er nogle af de mest oplagte grupper, der kan drage fordel af at anvende en kabelsøger i deres daglige arbejde. I udvalget af udstyr til kabelsøgning finder du også tilbehør, der gør det muligt for kabelsøgerne at spore ruten på ikke-metalliske rør, kloakrør og dræn med mindre diameter.

Metalsøgere til ferromagnetiske genstande

Magnetsøgeren, magnetometret eller metalsøgeren til ferromagnetiske genstande er et smart og praktisk værktøj, der er skabt til at lokalisere nedgravede, jernholdige objekter, eksempelvis mandehuller, men kan også opfange små objekter som ankre til afmærkning.

Dækselsøger

I udvalget finder du også dækselsøger fra C.scope, der er velegnet til at finde metalobjekter skjult under asfaltbelægning såsom dæksler og stophaner. Apparatet kaldes også populært en metaldetektor.

Rør- og kabelsøgere hos C-TV

Har du brug for hele sæt af rør- og kabelsøgere, finder du også dem hos os. Sættene kommer med matchende kabelsøger og frekvensgenerator. Du vil også kunne finde C.Scope dækselsøger, tracerkabel og sonde her i afdelingen. Er du i tvivl om specifikationerne på det enkelte produkt fra C.Scope, og har du i det hele taget spørgsmål til søgeudstyret, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på 20603018, kontakt@c-tv.dk eller besøge vores hovedkontor på Porsvej 9 i 9000 Aalborg.


Gå direkte til C.Scopes hjemmeside, klik her !

Der er 16 varer.

Viser 1-14 af 16 element(er)