Varer af mærket ibos

IBOS er en tjekkisk producent af TV-inspektionsudstyr, slamsugere og højtryksspulere. Virksomheden blev stiftet i 1999, så den har igennem de seneste 20 år specialiseret sig inden for sit felt og anses i dag for et af de mest respekterede brands i sin branche.

IBOS: En nytænkende virksomhed i konstant udvikling.


Hos C-TV har vi en stor respekt for IBOS som producent af systemer til slamsugning, kloakspuling og meget mere. IBOS er nemlig i konstant udvikling, og de forbedrer jævnligt deres processer, så de er leveringsdygtige af state-of-the-art-udstyr til kunder rundt omkring i verden. IBOS har forhandlere i 15 forskellige lande, og det vidner om virksomhedens store tilstedeværelse og vækst. Herudover er IBOS ikke kun garant for standardversioner af slamsugere og spulere – de leverer også specialiserede løsninger, som gør dig modstandsdygtig overfor enhver opgave. Her på siden har vi et bredt udvalg af løsninger fra IBOS.


IBOS er stolt indehaver af ISO 9001-certifikatet. ISO 9001-certifikatet er en certificering af ens kvalitetsledelsessystem. Det betyder, at produktet lever op til en række områder, der forbedrer en række grundlæggende principper inden for produktionen og vedligeholdelse af produktet. Det relaterer sig også til de interne processer – både på det strategiske, ledelsesmæssige og operative plan – som har indflydelse, når et mere avanceret produkt bliver til. 


Der kan ikke herske nogen tvivl om, at IBOS’ produkter er pristunge industriprodukter. Derfor er det guld værd – både for os, men også for dig som slutforbruger – at vide, at hele virksomhedsmodellen lever op til alle 10 krav under HLS (High Level Structure), som ISO 9001-certifikatet er baseret på. 


Du kan med andre ord vide dig sikker på, at du køber et kvalitetsprodukt, der er verificeret ned til mindste detalje, når du køber et produkt fra IBOS. Gå direkte til IBOS hjemmeside, klik her !

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)