Varer af mærket Trelleborg

Trelleborg

Trelleborg er med 100 års erfaring i feltet en af verdens førende virksomheder i afspærringer, der forsegler, dæmper og beskytter vigtige strukturer i krævende miljøer. Deres løsninger er med til at skabe sikkerhed og holde trafikken kørende på veje og jernbaner, i havne og skibsterminaler, på broer og i tunneler og i bygninger og kraftværker.


Trelleborg satser på bæredygtige produkter og produktion

Trelleborg er meget bevidste om klimaforandringerne i verden. Som en af verdens største producenter af materiel, der understøtter infrastruktur, tager de en del af ansvaret på deres skuldre og forsøger at efterleve verdensmålene i deres produkters produktionscyklus og hele måden, de leverer deres omfattende services på. De kalder tilgangen for Sustainability by design - Designet til bæredygtighed.

Det er slet ikke så mærkeligt, at så stor en leverandør af materialer til maritime og infrastrukturelle formål tænker på det aftryk, de sætter hele verden rundt. Skibsfart og den maritime transportsektor er projekteret til at udlede 50% mere CO2 i 2050. Derfor trækker Trelleborg kraftigt i håndbremsen for klimaforandringer og arbejder aktivt på at nedbringe det samlede aftryk, industrien sætter på klimaet.


Gennemtestede produkter og løsninger fra Trelleborg

Hele Trelleborgs omfattende udvalg af produkter og smarte løsninger til hjælp ved infrastruktur, havnefart, kajpladser, dokke og fortøjning er designet, fremstillet og testet i deres egne faciliteter. Trelleborg har den absolutte kontrol over at vælge vedvarende energikilder, når de vælger at koncentrere al deres aktivitet i egne faciliteter. Den interne produktion giver dem også bedre mulighed for at kunne udvikle miljøvenlige materialer i takt med deres teknologiske fremspring.


Du vælger innovative og bæredygtige produkter til med Trelleborg

Trelleborg arbejder sammen med leverandører og kunder om at udvikle og indlejre bæredygtighed i hele deres udviklings- og produktionsapparat. På den måde sikrer de sig, at hele forsyningskæden arbejder sammen mod bæredygtige forandringer. Effekten af samarbejde gennem hele kæden er en højere grad af effektivitet, der i sidste ende kommer brugerne af Trelleborgs produkter til gode.


Der er derfor ingen tvivl om, at du er garanteret et solidt produkt, når du vælger Trelleborg. Vores rørballoner og afspærringsballoner er bare toppen af isbjerget fra den verdensomspændende producent, men selv de mindste produkter er gennemtænkt og skabt til vedvarende brug.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)