Varer af mærket WinCan

Uanset om du vil rapportere direkte på dit kamera, i TV-bilen eller hjemme på kontoret efter inspektionen, har Wincan en løsning til dig. Alle versioner er naturligvis på dansk og efter gældende danske standarder. Her ser du vores udvalg af rapporteringssoftware til brug ved TV-inspektioner.

WinCan gør rapporteringen let og præcis med den nyeste software

Schweiziske WinCan er blandt verdens førende producenter af TV-rapporteringssoftware. Softwaren er cloudbaseret, hvilket betyder, at det er let at dele data på tværs af medarbejdere, funktioner og teams. Når du køber WinCan, betaler du egentlig for en licens, der betales årligt og inkluderer opdateringer. Med i vores WinCan-priser får du altså en garanti for, at du altid har den nyeste software.


Køb WinCan til dit kamera, TV-bil eller PC’en på kontoret

WinCan ProTouch til kloakkameraer kan både bruges på en almindelig PC og på en touchskærm – og betjeningen er designet, så du også kan ramme rigtigt selv med handsker på. ProTouch kan optage livevideo fra dit kamera og gemme den som en digital fil, ligesom du kan pause og tage billeder undervejs, der også gemmes. Derudover er det let at gemme dine egne kommentarer – al målingsdata skal du ikke tænke på, den gemmer WinCan helt automatisk undervejs. Derudover er det let og enkelt at lave en professionel inspektionsrapport.

Ligesom Protouch kan VX Advanced og VX Expert også bruges ved live-inspektioner. Disse versioner bruges dog ikke direkte på kameraet, men installeres på en PC i TV-inspektionsbilen og byder derfor på flere og mere avancerede funktioner.

Til efterbehandling af data skal du bruge WinCan VX Entry og WinCan VX-kontorversionen. Kontorversionen er beregnet til før- og efterpostering af inspektionsdata, og der kan genereres forskellige rapporter.Få vores hjælp til dit køb af WinCan

TV-inspektionssoftware er et kompliceret produkt, og måske er du i tvivl om, hvilken version der vil kunne dække dine behov. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os og få en snak om de forskellige muligheder, og hvad der er det bedste valg for dig. Ring på +45 20 60 30 18 eller send en mail til md@c-tv.dk, så vil vi med glæde rådgive dig inden dit køb af software fra WinCan.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)