Varer af mærket VOLTA

Volta er en italiensk producent af højkvalitets-rørål med over 30 års erfaring inden for arbejdet med nedgravet eller forhøjet rørål. Volta startede helt tilbage i 1991, og i 1994 eksporterede de den første vare uden for det italienske. I 1998 modtog de deres ISO-certificering. I dag føres Voltas produkter i over 70 lande. 

Volta: En af de førende leverandører i verden

Volta er en af de førende leverandører af rørål i verden. Den position har de ikke opnået uden gentagne gange at bevise, at deres produkt er af den højeste kvalitet. Volta optimerer konstant på udviklingen af deres produkter, og her siger virksomheden selv, at teknologien spiller en stor rolle.

Ligesom på andre markeder dikterer den teknologiske udvikling, hvad der er muligt. Men at omstille sig og forbedre sit produkt kræver kapital, og det har Volta. Deres udvikling og vækst gør det muligt for dem at opgradere deres systemer og tilbyde et bedre produkt til deres kunder. Det gør, at de er et skridt foran deres konkurrenter.

Hvordan ser kundeporteføljen ud hos Volta?

Hos C-TV fører vi rørål fra Volta, men det er ikke kun forhandlere, Volta sælger til. Blandt deres kunder finder du nogle af verdens førende energiudbydere og teleselskaber. Med Voltas ekspertise er det muligt for dem at skræddersy løsninger til ethvert formål. Hos os finder du et udvalg af standardløsninger, som er certificeret og lovprist af adskillige kunder rundt omkring i verden.

Har du spørgsmål til vores produkter fra Volta?

Hos C-TV stiller vi altid vores ekspertise til rådighed. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter fra Volta. Husk vi sender allerede i dag, hvis du bestiller inden klokken 14.00. Du kan få fat i os på tlf. 20 60 30 18. Vi ser frem til at høre fra dig!

Der er 16 varer.

Viser 1-14 af 16 element(er)