Liste over varer efter mærke Warthog by Stoneage

Warthog er jet cuttere til rensning af kloakrør. Denne særlige type rotordyse er udviklet af amerikanske StoneAge, der er verdens førende producent af rotordyser. Mange års erfaring og løbende udvikling har givet Warthog dyserne uovertruffen renseevne, og selv de mindste versioner kan anvendes til effektiv rodskæring i kloakker. 


Water jet cutteren er en alsidig rotordyse

Ud over den meget praktiske rodskæring i kloakker, kan en water jet cutter også bruges til at fjerne andre uønskede elementer fra kloakrør. Typisk vil den bruges til at fjerne aflejringer og rødder, men dyserne kan også bruges til at fjerne fedt, sand, dynd og småsten.


Den store fordel ved rotordyserne er, at de er vanddrevne. Det betyder, at de kan være skånsomme overfor mindre robuste rør som for eksempel plastrør, og de kan også klare bøjninger i rørene. 


Magnum-serien af water jet cuttere er udviklet til brug med genbrugsvand. Deres stålkonstruktioner er stærkere bygget helt fra de indre komponenter og ud til dysehovedet. Hvis de bliver vedligeholdt med regelmæssig service og udskiftning af dyseindsatser efter behov, kan de holde i mange år.


Find den rigtige rotordyse med vores hjælp

Du finder mange forskellige modeller af Warthog by StoneAge jet cuttere i vores udvalg. Vi fører modeller til forskellige rørtykkelser og med forskellige vandtryk. Vil du høre mere om en bestemt water jet cutter, eller har du brug for vejledning til at finde den rigtige, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 20 års erfaring med professionelt kloakudstyr, som vi trækker på, når vi skal hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Ring til os på +45 20 60 30 18 eller send en mail til md@c-tv.dk, så tager vi gerne en snak med dig om din næste water jet cutter.

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)