Liste over varer efter mærke Water jet cuttere fra Warthog by Stoneage

Amerikanske Stoneage er verdens førende producent af rotordyser og har udviklet brandet WARTHOG specielt til rensning af kloakrør.

Mange års erfaring og løbende udvikling sikrer uovertruffen renseevne, og selv de mindste versioner kan anvendes til rodskæring. Her ser du hele vores udvalg af robuste og effektive rotordyser fra Warthog.

Gå direkte til Warthogs hjemmeside, klik her !

Hvad er en water jet cutter?

En water jet cutter, der også kaldes en rotordyse, bruges til at fjerne uønskede elementer fra kloakrør. Der vil typisk være tale om aflejringer og rødder, men dyserne kan også bruges til at fjerne fedt, sand, dynd og småsten. Den store fordel er, at rotordyserne er vanddrevne – det betyder, at de er skånsomme mod mindre robuste rør som for eksempel plastrør, og de kan også klare bøjninger i rørene.

Magnum-serien af water jet cuttere er udviklet til brug med genbrugsvand og er med deres stærkere stålkroppe, hoveder og indre komponenter utroligt holdbare. Med lejlighedsvis udskiftning af dyseindsatser og regelmæssig service kan de holde i mange år.


Find den rigtige rotordyse med vores hjælp

Vores udvalg af water jet cutter spænder bredt, og vi fører modeller til forskellige rørtykkelser og med forskellige vandtryk. Vil du høre mere om en bestemt water jet cutter, eller har du brug for vejledning til at finde den rigtige, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har mere end 20 års erfaring med professionelt kloakudstyr, som vi trækker på, når vi skal hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Ring til os på +45 20 60 30 18 eller send en mail til md@c-tv.dk, så tager vi gerne en snak med dig om din næste water jet cutter.

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)