C.Scope MXT4 signalgenerator
  search
  • C.Scope MXT4 signalgenerator
  • C.Scope MXT4 signalgenerator
  • C.Scope MXT4 signalgenerator
  • C.Scope MXT4 signalgenerator

  C.Scope MXT4 signalgenerator

  8.999,00 kr.
  Ekskl. moms
  Vejledende pris: 9.999,00 kr.

  C.Scope MXT4 signalgenerator bruges til at genere 3 forskellige signalfrekvenser, som via signaltang, signal injector eller induktion kan overføres til døde kabler eller rørål med leder.

  Induktionsmetoden virker via klemme på fx. lygtepæl og et jordspyd, derefter sender MXT4 en puls gennem jorden, der vil få døde kabler til at føre 33 kHz signalet, som så kan findes med alle C.Scope kabelsøgere.

  Antal

  C.Scope MXT4 signalgenerator
  C.Scope MXT generator er det ideelle supplement til MXL4 rør- og kabelsøger. Rækken af ​​drifts-frekvenser og justerbare udgangseffekter er designet til at gøre MXL4 og MXT4 kombination til en yderst alsidigt rør- og kabelsøger, der kan håndtere mange forskellige lokaliseringsopgaver.

  C.Scope MXT4 er specielt designet til at detektere, spore og identificere specifikke nedgravede rør og kabler meget pålideligt og nøjagtigt. Selv i de mest trafikerede områder.


  VALG AF 3 signalfrekvenser:
  MXT4 tilbyder et udvalg af tre frekvenser, der passer til ethvert job. Brug 33kHz for de fleste opgaver, 8kHz for længere distancer og ultra-lav 512Hz/640Hz til specialist sporing.


  LET AT BRUGE
  Brugt sammen giver MXL4 kabelsøger og MXT signalgenerator enestående placeringsydelse, mens de stadig er i sandhed en "pick-up-and-go" lokaliseringspakke. Enhver, der har brugt en kabelsøger i fortiden, vil være i stand til at bruge MXL4 og MXT4 og drage fordel af den højere ydeevne.

  MXT2 signalgenerator en er udstyret med fire justerbare effektniveauer og har tre gange effekt mere end nogle andre signalgeneratorer, hvilket giver længere afstandssporing. Hvis du arbejder i høje interferens situationer, kan du skifte MXT4 fra standard 'kontinuerlige output' tilstand til en "pulserende" tilstand for at skære bort støj og fortsætte arbejdet.

  ...

  130131023
  3 Varer
  Ny vare
  Anmeldelser (0)
  Der er ingen kundeanmeldelser endnu.