C.Scope MXL4 kabelsøger med datalogging og alarmzone
  search
  • C.Scope MXL4 kabelsøger med datalogging og alarmzone
  • C.Scope MXL4 kabelsøger med datalogging og alarmzone
  • C.Scope MXL4 kabelsøger med datalogging og alarmzone
  • C.Scope MXL4 kabelsøger med datalogging og alarmzone

  C.Scope MXL4 kabelsøger med datalogging og alarmzone

  9.750,00 kr.
  Ekskl. moms
  Vejledende pris: 10.750,00 kr.

  MXL4 multifrekvens kabelsøger med høj performance og sikkerhed i søgning.

  4 forskellige søgeområder POWER, RADIO, TRANSMITTER og ALL SCAN. Se nedenstående beskrivelse. Dybdemåling ned til 10 m med sonde.

  LCD-display med automatisk baggrundslys, højttaler og let fingerbetjent kontrol.

  Robust fremstillet i vedligeholdelsesfrit materiale vandtæt efter IP65, batteridrevet. 

  Letvægtmodel 2.6 kg.

  Tryk start for video:

  Antal

  MXL4 kabelsøger:

  NYT I XL4 serien: 

  - Højere følsomhed og støjreduktion for endnu bedre søgning af selv de svageste signaler.

  - Peakhold funktion viser i displayet, hvor signalstyrken har været højest, så dette punkt er nemt at genfinde.

  - AlarmZone til kabler meget tæt på overfladen med mulighed for at finindstille søgningsdybde.

  - SwingSensor, dynamisk sensor med blid alarm til brugeren, hvis der svinges for meget med søgeren.

  - Datalogger gemmer 1 års data, som kan trækkes ud via USB-kabel (C.Scope PC Toolkit og/eller Relay App til smartphones kan downloades gratis fra C.Scopes hjemmeside).

  - 3 års fabriksgaranti.

  Kabelsøgeren er designet så operatøren nemmere kan finde nedgravede rør og kabler og effekten af menneskelige fejl reduceres.  

  Kabelsøgeren kan lokalisere nedgravede metalrør, kabler til gadebelysning, telefonkabler samt beskyttede fiberoptiske kabler.

  Entreprenører, forsyningsselskaber, teknikere, vedligeholdelsesarbejdere eller ingeniører kan med fordel anvende kabelsøgeren i deres daglige arbejde.

  I forhold til CXL4 og DXL4 kabelsøgere drager MXL4 ekstra fordel af de tre detekteringsfrekvenser og en aktuel signal målefunktion, der er en stor hjælp til en vellykket identifikation af specifikke rør og kabler.

  C.Scope MXL4 kabelsøger har fire forskellige søgeindstillinger, hver med deres egne unikke fordele:

  POWER-mode er den hurtigste måde at registrere de fleste nedgravede el-kabler ved at opdage det signal, som skabes af den elektriske strøm i sig selv. Det kræver dog at der er elforbrug på ledningen. Frekvensområdet 50-400 Hz anvendes og detekteringsdybde er maks. 3 m.

  RADIO funktion finder udstrålede "Radio" type signaler, der ofte er til stede på metalrør og kabler. Frekvensområdet 10-30 kHz anvendes og detekteringsdybde er maks. 2 m.

  TRANSMITTER tilstand anvendes til at detektere signalet fra et metalrør eller et kabel, som C.Scope MXT2 signalgenerator har genereret. 3 forskellige frekvenser kan vælges på generatoren; ultra lav 512 og 640 Hz, 8 kHz samt simultane frekvenser 33 kHz+131 kHz. TRANSMITTER tilstand kan også detektere det signal, der transmitteres af en sonde for sporing af ikke-metalliske rør. I begge tilfælde kan dybden af ​​røret, kablet eller sonden vises ved at trykke på en knap på søgeren. SONDE med frekvensområde 33 kHz, 8 kHz, 512 Hz og 640 Hz kan anvendes og alle med en detekteringsdybde ned til maks. 7 m.

  ALLSCAN funktion søger på alle frekvenser af signalet fra den laveste af Power-signalet og helt op til og med 33 kHz. Denne store alt-i-en tilstand kan opdage usædvanlige frekvenssignaler ofte overset i de traditionelle Power, Radio og Generator indstillinger og kan ofte fremskynde lokaliseringsprocessen med blot en enkelt gennemgang af søgeområdet. Frekvensområde 50 Hz - 33 kHz anvendes og detekteringsdybde er maks. 3 m.

  Kabelsøger kan bestilles med GPS og Bluetooth-overførsel til et GPS-kort, hvor aktuelle koordinater på rør og ledninger mappes (tilkøb).

  GPS-software kan downloades gratis fra C.Scopes hjemmeside og fungerer sammen med Google Maps eller Google Earth.

  Batterikapacitet til ca. 40 timers drift.

  130131024
  26 Varer
  Ny vare

  Du vil eventuelt også synes om

  Anmeldelser (0)
  Der er ingen kundeanmeldelser endnu.