Producenter

 • Applied Felts

  Applied Felts

  Engelsk producent og en af verdens største producenter af linere til strømpeforing. Strømperne kan bestilles på aftalt specialmål og længde.

 • Bodus

  Bodus

  Schweizisk producent af højkvalitets strømpeforingsudstyr. Bodus har med flere årtiers erfaring en stor og bred viden om alt indenfor strømpeforing og kan levere både enkeltkomponenter og færdige totalløsninger.

 • C-TV

  C-TV

  Du er allerede på vores hjemmeside!

  Her vises et bredt udvalg af produkter, lige fra spuledyser til strømpeforingsudstyr til kameraer.

 • C.SCOPE

  C.SCOPE

  Hvem er C.Scope?

  C.Scope er en virksomhed, der har specialiseret sig i fremstilling og levering af underjordisk rør- og kabellokaliseringsudstyr, samt metaldetektorer, til brug i en række forskellige industrier såsom byggeri, forsyningsvirksomhed, telekommunikation og arkæologi.


  Virksomheden blev grundlagt i 1978 og er baseret i Ashford, Kent, Storbritannien. C.Scopes produkter omfatter kabelsøgere, signalgeneratorer, sonder, metaldetektorer og jordgennemtrængende radarudstyr, som alle er designet til at hjælpe med at lokalisere og identificere nedgravede rørledninger og andre genstande under jorden. Virksomheden er kendt for sine pålidelige produkter af høj kvalitet og har et stærkt ry i branchen.

  Med mange års erfaring i feltet sikrer et C.Scope produkt, at du ikke bare finder det, du leder efter – du vil også få en hårdfør og driftssikker søger, som vil spare dig både tid og penge! 

  Kabelsøgere, magnetometre og dækselsøgere – alle produkterne fra C.Scope er skabt til at finde nedgravede rør og metalobjekter på den mest præcise måde. Du finder også tilbehør og opbevaring til dine C.Scope produkter hos C-TV. Ved hjælp af knivskarp, opdateret teknologi har C.Scope skabt nogle af de mest sikre værktøjer til at detektere nedgravede rør og kabler. C.Scopes søgere er opdateret til at kunne opfange signaler på flere frekvenser, datalogge, selvteste automatisk og kan fås med indbygget GPS.

 • CaBEre

  CaBEre

  Tysk producent af højkvalitets-rørrensere (motorsplitter). Undgå brug for højtryksspuler og rens i stedet med motordrevet rensesplit med mange forskellige længder og renseværktøjer.

 • F. Willich

  F. Willich

  Tysk producent af silikat, epoxy og glasvæv. F.Willich producerer epoxy til strømpeforing og silikat til punktrenovering, begge i forskellige versioner med lige den arbejds- og hærdetid, som passer til dig og din opgave!

 • FFG Umweltteknik

  FFG Umweltteknik

  Tysk producent af højkvalitets slamsugere og højtryksspuleanlæg. Både slamsugere og højtryksspulere kan leveres som standardopbygninger eller skræddersyes efter præcis dine behov!

 • GSSI

  GSSI

  Amerikansk producent af Ground Penetration Radar systemer (GPR systemer - jordradar). Her vises jordradarsystemer fra Amerikanske Geophysical Survey Systems Inc.

 • HD Sanierungstechnik

  HD Sanierungstechnik

  Tysk producent af højkvalitets packere til stikledninger og bøjninger. Her vises pointlinerudstyr fra Tyske HD-Sanierungstechnik.

 • HURRICANE

  HURRICANE

  Tysk producent af inversionstromler mm. til strømpeforing i kloakken.

  Tysk producent og fuldserviceleverandør der udvikler morgendagens innovative og dynamiske produkter. Det gør de på en sådan måde, at det bliver så nemt som muligt for vores kunder at håndtere deres komplekse opgaver effektivt. "First in Innovation" er mere end blot et motto. Det er vores løfte til vores kunder og forretningspartnere.

 • IBAK

  IBAK

  Hvem er IBAK Helmut Hunger GmbH?

  IBAK Helmut Hunger GmbH er en tysk virksomhed, der har specialiseret sig i produktion og udvikling af teknologisk avancerede systemer og løsninger til inspektion og vedligeholdelse af rørledninger og kloaksystemer. Virksomheden blev grundlagt i 1945 og har hovedkontor i Kiel, Tyskland.


  IBAK Helmut Hunger GmbH er en førende producent af inspektions- og rehabiliteringsudstyr til kloakledninger, som omfatter kameraer, robotter og software. Deres produkter bruges af kommunale og private serviceudbydere over hele verden til at inspicere og vedligeholde rørledninger og kloaksystemer.


  Med over 75 års erfaring indenfor både udvikling og produktion er du sikret både høj ydelse med moderne komponenter og løsninger, samt en høj driftssikkerhed.


  Specialiteten er færdige TV-inspektionskøretøjer, med eller uden stikledningsmodul, og IBAK kan også levere kombinerede TV- og spulekøretøjer.


  IBAK leverer endvidere cuttere, både som traktor- og skubbesystem, som begge er elektriske uden behov for en larmende luftkompressor.

  Produktprogrammet byder også på specialudstyr som fx brøndscannere og det nye 3D GeoSense-system, som kan lave 3D tegninger over det inspicerede rørsystem.

 • ibos

  ibos

  IBOS er en tjekkisk producent af TV-inspektionsudstyr, slamsugere og højtryksspulere. Virksomheden blev stiftet i 1999, så den har igennem de seneste 20 år specialiseret sig inden for sit felt og anses i dag for et af de mest respekterede brands i sin branche.

 • JOTUN

  JOTUN


  Skandinavisk producent af maling og coating til både private og professionelle.

 • KrasoTech

  KrasoTech

  Tysk producent af højkvalitets strømpeforingsudstyr. KrasoTech producerer inverteringstromler, linerguns og blandeanlæg, i mange forskellige størrelser og materialer. KrasoTech leverer både enkeltvarer og komplette køretøjs- eller trailerløsninger.

 • lineTEC

  lineTEC

  Tysk producent af strømper til strømpeforing. Strømperne findes i mange forskellige varianter og dimensioner.


 • minCam

  minCam

  Tysk producent af højkvalitets-skubbekameraer til kloakinspektion. Specialet er at lave meget slidstærke og holdbare kameraer, som er bygget til at blive brugt hele dagen og hele ugen.

  minCam byder også på et unikt stikledningskamera uden stikpind, som i stedet benytter en drejelig krans på kamerahovedet, hvilket giver mange fordele, såsom et mindre og kortere kamerahoved med alle bevægelige dele indkapslede.

 • Nordisk Innovation

  Nordisk Innovation

  Dansk-producerede og patenterede rottespærrer til alle typer rør og dimensioner.

 • Optronic

  Optronic

  Tysk producent af TV-inspektionsudstyr til kloakrør. Specialiteten er mobile eller fastmonterede kombinerede TV- og spulesystem, som gør brugeren i stand til både at rense og inspicere rørsystemer med ét system og i én arbejdsgang.

 • P.T.C.

  P.T.C.

  Italiensk producent af højtryksspulere til indbygning i køretøj eller som trailerløsning samt sugeudstyr til fjernelse af slam, olie, spildevand mm.

  Leverandør af højtryksspule-sugeudstyr til kloakbranchen med kort leveringstid.

 • Polypipe GmbH

  Polypipe GmbH

  Tysk producent og coatningssystemer til strømpeforing. Leverer strømperne, epoxy og coating udstyr. 

 • ProKASRO

  ProKASRO

  Tysk producent af cuttere, TV-inspektionsudstyr og UV-strømpeforingssystemer. Prokasro kan levere både stand-alone udstyr og komplette løsninger opbygget i køretøjer eller på trailer.

 • RENSSI

  RENSSI

  Finsk producent af højkvalitetsudstyr til NO DIG området. RENSSI producerer inverteringstromler, valser og rensemaskiner i mange forskellige størrelser.

 • RIVARD

  RIVARD

  Fransk producent af højkvalitets slamsugere, som kombinationsanlæg eller vandgenbrugsanlæg, herunder slamsugere og minislamsugere på 3,5t.

 • ROM

  ROM

  Hollandske ROM er blandt de førende producenter af højtryksspulere til kloakbranchen. Som specialist i kloakrensning og toiletserviceudstyr leverer de verden over til kommuner, kloakservice og vedligeholdelsesvirksomheder. Installationerne fungerer i ekstrem varme og kulde, er modstandsdygtige over for snavs og mudder og gør dermed ROM til et oplagt valg af kloakrensemaskine eller toiletserviceenhed.

 • Sanikom

  Sanikom

  Slovensk producent af højkvalitets-strømpeforingsudstyr. 

  Sanikom producerer inverteringstromler, dampanlæg og imprægneringsborde i både manuelle og elektriske varianter, samt mange forskellige packere til punktrenovering.

  Sanikom udvikler løbende nye produkter og er altid med på de nyeste innovationer og var fx de første som tilbød inverteringstromler i kompositmaterialer som kombinerer høj styrke med lav vægt.

 • Schneider

  Schneider

  Tysk producent af højkvalitets fræsehoveder. Fræsehoveder i mange materialer, til alle formål og alle rørtyper.

  Schneider kan desuden levere specialiserede fræsehoveder til præcis dig og dine opgaver!

 • Schwalm Robotics

  Schwalm Robotics

  Tysk producent af kvalitetspackere og robotteknologi inden for kloakrenovering og relining.

  Schwalm Robotic GmbH udvikler, producerer og sælger effektive robotsystemer på verdensplan sammen med supplerende udstyr og leverer systemkomponenter af høj kvalitet indenfor kloakrenovering.

  SCHWALM SYSTEM er designet som et byggesæt med bl.a. fræse- og cuttersystemer, robotværktøj, HutlinerPacker® og styringer. Schwalm leverer til kloakbranchen over hele verden.


  HutlinerPacker® er Schwalms egen udvikling og er patentbeskyttet.

 • SewerTronics

  SewerTronics

  En af verdens førende producenter af LED hærdeudstyr til relining af strømper i kloakledninger.

  SEWERTRONICS har designet LED hærdningssystemer til brug med glasfiberforstærket polymer (GFRP) liners til rehabilitering af kloaknettet. Sewertronics' patenterede køleteknologi muliggør høj effektivitet af LED-moduler, hvilket forbedrer den samlede arbejds- og hærdetid sammenlignet med de traditionelle UV-lampesystemer.

  LEDRIG reducerer de elektriske strømkrav og omkostningerne ved ekstraudstyr markant. Brug Sewertronics' online rapporteringsapplikation til at oprette dine egne hærdningsrapporter fra en tablet eller håndholdt enhed, mens du er på stedet.

 • Trelleborg

  Trelleborg

  Trelleborg

  Trelleborg er med 100 års erfaring i feltet en af verdens førende virksomheder i afspærringer, der forsegler, dæmper og beskytter vigtige strukturer i krævende miljøer. Deres løsninger er med til at skabe sikkerhed og holde trafikken kørende på veje og jernbaner, i havne og skibsterminaler, på broer og i tunneler og i bygninger og kraftværker.


  Trelleborg satser på bæredygtige produkter og produktion

  Trelleborg er meget bevidste om klimaforandringerne i verden. Som en af verdens største producenter af materiel, der understøtter infrastruktur, tager de en del af ansvaret på deres skuldre og forsøger at efterleve verdensmålene i deres produkters produktionscyklus og hele måden, de leverer deres omfattende services på. De kalder tilgangen for Sustainability by design - Designet til bæredygtighed.

  Det er slet ikke så mærkeligt, at så stor en leverandør af materialer til maritime og infrastrukturelle formål tænker på det aftryk, de sætter hele verden rundt. Skibsfart og den maritime transportsektor er projekteret til at udlede 50% mere CO2 i 2050. Derfor trækker Trelleborg kraftigt i håndbremsen for klimaforandringer og arbejder aktivt på at nedbringe det samlede aftryk, industrien sætter på klimaet.


  Gennemtestede produkter og løsninger fra Trelleborg

  Hele Trelleborgs omfattende udvalg af produkter og smarte løsninger til hjælp ved infrastruktur, havnefart, kajpladser, dokke og fortøjning er designet, fremstillet og testet i deres egne faciliteter. Trelleborg har den absolutte kontrol over at vælge vedvarende energikilder, når de vælger at koncentrere al deres aktivitet i egne faciliteter. Den interne produktion giver dem også bedre mulighed for at kunne udvikle miljøvenlige materialer i takt med deres teknologiske fremspring.


  Du vælger innovative og bæredygtige produkter til med Trelleborg

  Trelleborg arbejder sammen med leverandører og kunder om at udvikle og indlejre bæredygtighed i hele deres udviklings- og produktionsapparat. På den måde sikrer de sig, at hele forsyningskæden arbejder sammen mod bæredygtige forandringer. Effekten af samarbejde gennem hele kæden er en højere grad af effektivitet, der i sidste ende kommer brugerne af Trelleborgs produkter til gode.


  Der er derfor ingen tvivl om, at du er garanteret et solidt produkt, når du vælger Trelleborg. Vores rørballoner og afspærringsballoner er bare toppen af isbjerget fra den verdensomspændende producent, men selv de mindste produkter er gennemtænkt og skabt til vedvarende brug.

 • USB Düsen

  USB Düsen

  Tysk producent af højkvalitets kloakdyser til alle formål og i alle størrelser.


  USB er altid med fremme i innovationen og seneste skud på stammen er AntiBlast-teknologien, som forhindrer tilbageskyl fra hovedledningen i at skylle op gennem stikledninger og ramme toiletter.

 • VAPO

  VAPO

  Tjekkisk producent af højkvalitets packere og afspærringsballoner.

 • VOLTA

  VOLTA

  Volta er en italiensk producent af højkvalitets-rørål med over 30 års erfaring inden for arbejdet med nedgravet eller forhøjet rørål. Volta startede helt tilbage i 1991, og i 1994 eksporterede de den første vare uden for det italienske. I 1998 modtog de deres ISO-certificering. I dag føres Voltas produkter i over 70 lande. 

  Volta: En af de førende leverandører i verden

  Volta er en af de førende leverandører af rørål i verden. Den position har de ikke opnået uden gentagne gange at bevise, at deres produkt er af den højeste kvalitet. Volta optimerer konstant på udviklingen af deres produkter, og her siger virksomheden selv, at teknologien spiller en stor rolle.

  Ligesom på andre markeder dikterer den teknologiske udvikling, hvad der er muligt. Men at omstille sig og forbedre sit produkt kræver kapital, og det har Volta. Deres udvikling og vækst gør det muligt for dem at opgradere deres systemer og tilbyde et bedre produkt til deres kunder. Det gør, at de er et skridt foran deres konkurrenter.

  Hvordan ser kundeporteføljen ud hos Volta?

  Hos C-TV fører vi rørål fra Volta, men det er ikke kun forhandlere, Volta sælger til. Blandt deres kunder finder du nogle af verdens førende energiudbydere og teleselskaber. Med Voltas ekspertise er det muligt for dem at skræddersy løsninger til ethvert formål. Hos os finder du et udvalg af standardløsninger, som er certificeret og lovprist af adskillige kunder rundt omkring i verden.

  Har du spørgsmål til vores produkter fra Volta?

  Hos C-TV stiller vi altid vores ekspertise til rådighed. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter fra Volta. Husk vi sender allerede i dag, hvis du bestiller inden klokken 14.00. Du kan få fat i os på tlf. 20 60 30 18. Vi ser frem til at høre fra dig!

 • Warthog by Stoneage

  Warthog by Stoneage

  Warthog er jet cuttere til rensning af kloakrør. Denne særlige type rotordyse er udviklet af amerikanske StoneAge, der er verdens førende producent af rotordyser. Mange års erfaring og løbende udvikling har givet Warthog dyserne uovertruffen renseevne, og selv de mindste versioner kan anvendes til effektiv rodskæring i kloakker. 


  Water jet cutteren er en alsidig rotordyse

  Ud over den meget praktiske rodskæring i kloakker kan en water jet cutter også bruges til at fjerne andre uønskede elementer fra kloakrør. Typisk vil den bruges til at fjerne aflejringer og rødder, men dyserne kan også bruges til at fjerne fedt, sand, dynd og småsten.


  Den store fordel ved rotordyserne er, at de er vanddrevne. Det betyder, at de kan være skånsomme overfor mindre robuste rør som for eksempel plastrør, og de kan også klare bøjninger i rørene. 


  Magnum-serien af water jet cuttere er udviklet til brug med genbrugsvand. Deres stålkonstruktioner er stærkere bygget helt fra de indre komponenter og ud til dysehovedet. Hvis de bliver vedligeholdt med regelmæssig service og udskiftning af dyseindsatser efter behov, kan de holde i mange år.


  Find den rigtige rotordyse med vores hjælp

  Du finder mange forskellige modeller af Warthog by StoneAge jet cuttere i vores udvalg. Vi fører modeller til forskellige rørtykkelser og med forskellige vandtryk. Vil du høre mere om en bestemt water jet cutter, eller har du brug for vejledning til at finde den rigtige, er du altid velkommen til at kontakte os.   Vi har mere end 20 års erfaring med professionelt kloakudstyr, som vi trækker på, når vi skal hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Ring til os på +45 20 60 30 18 eller send en mail til md@c-tv.dk, så tager vi gerne en snak med dig om din næste water jet cutter.

 • WinCan

  WinCan

  Uanset om du vil rapportere direkte på dit kamera, i TV-bilen eller hjemme på kontoret efter inspektionen, har WinCan en løsning til dig. Alle versioner er naturligvis på dansk og efter gældende danske standarder. Her ser du vores udvalg af rapporteringssoftware til brug ved TV-inspektioner.

  WinCan gør rapporteringen let og præcis med den nyeste software

  Schweiziske WinCan er blandt verdens førende producenter af TV-rapporteringssoftware. Softwaren er cloudbaseret, hvilket betyder, at det er let at dele data på tværs af medarbejdere, funktioner og teams. Når du køber WinCan, betaler du egentlig for en licens, der betales årligt og inkluderer opdateringer. Med i vores WinCan-priser får du altså en garanti for, at du altid har den nyeste software.


  Køb WinCan til dit kamera, TV-bil eller PC’en på kontoret

  WinCan ProTouch til kloakkameraer kan både bruges på en almindelig PC og på en touchskærm – og betjeningen er designet, så du også kan ramme rigtigt selv med handsker på. ProTouch kan optage livevideo fra dit kamera og gemme den som en digital fil, ligesom du kan pause og tage billeder undervejs, der også gemmes. Derudover er det let at gemme dine egne kommentarer – al målingsdata skal du ikke tænke på, den gemmer WinCan helt automatisk undervejs. Derudover er det let og enkelt at lave en professionel inspektionsrapport.

  Ligesom Protouch kan VX Advanced og VX Expert også bruges ved live-inspektioner. Disse versioner bruges dog ikke direkte på kameraet, men installeres på en PC i TV-inspektionsbilen og byder derfor på flere og mere avancerede funktioner.


  Til efterbehandling af data skal du bruge WinCan VX Entry og WinCan VX-kontorversionen. Kontorversionen er beregnet til før- og efterpostering af inspektionsdata, og der kan genereres forskellige rapporter.


  Få vores hjælp til dit køb af WinCan

  TV-inspektionssoftware er et kompliceret produkt, og måske er du i tvivl om, hvilken version der vil kunne dække dine behov. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os og få en snak om de forskellige muligheder, og hvad der er det bedste valg for dig. Ring på +45 20 60 30 18 eller send en mail til md@c-tv.dk, så vil vi med glæde rådgive dig inden dit køb af software fra WinCan.

 • Wöhler

  Wöhler

  Tysk producent af TV-inspektionskameraer til afløb og kloak. Specialiteten er mindre kuffertkameraer udstyret med drejbart kamerahoved, hvilket muliggør bedre inspektion af fx samlinger eller kigge op i stikledninger og se om disse er afproppede.