{product_name:25}
search
 • {product_name:25}
 • {product_name:25}
 • {product_name:25}
 • {product_name:25}
 • {product_name:25}

IBAK TV-bil model Basic til 3500 kg køretøj

Basic modellen er beregnet til opbygning i køretøjer på maks. 3500 kg. Fotoserien er fra en VW men kan også leveres i andre mærker. 

Ring og hør nærmere!

Tryk på logo for at se videoen.

Antal

Nyhed fra C-TV og IBAK!

C-TV tilbyder nu en Basic løsning for kunder, som ikke nødvendigvis har behov for den helt store udrustning, men som stadig gerne vil være i stand til at foretage inspektionsopgaver, som kræver traktor og langt kabel, samt drage fordel af større traktor, fuldautomatisk kabeltromle og omfattende styresystem med rapporteringssoftware.

En TV-inspektionsbil model Basic opbygges typisk af følgende grundelementer:

 • Interiør som specialopbygges i TV-bil
 • 1-2 Traktorsystemer
 • Håndskubbekamera 
 • Kabeltromle & kabel
 • Kontrolenhed
 • PC med hardware & software samt
 • Strømforsyning / batteripakke

Opbygningen tager udgangspunkt i et katalog af indretningsforslag, som kan tilpasses individuelt til kundens ønsker og behov. TV-bilens indretning er gennemført ned til mindste detalje både med hensyn til praktiske detaljer og materialevalg / design. Det viste foreslag har adskillelse mellem operatørrum og vådrum, se fotoserien.

Der vælges ofte to traktorsystemer for at dække dimensionsområdet DN 100 mm - 1200 mm. Det giver mulighed for overlap - redundans i store dele af dimensionsområdet og skaber hermed en større driftssikkerhed for brugeren. Det ene system kan være med IBAK Orion 2.9 kamerahoved og IBAK traktor T66, som dækker dimensionsområdet DN 100 mm - 600 mm. Traktoren udstyres med forhøjer fra DN 300 mm og ekstra lys. T66 leveres med ATC (væltebeskyttelse), som sikrer, at traktoren selv retter op allerede ved en hældning på blot 15 grader. Hældningsmåler kan tilkøbes. Det andet system er ofte udstyret med et IBAK Orpheus kamerahoved og IBAK traktor T76 (inkl. ATC), som dækker fra dimensionsområdet DN 150 mm og op. Ved hjælp af KUN to traktorer dækkes hermed det fulde dimensionsområde. 

De fleste vælger også skubbekamerasystemet MiniLite (DN 100 mm - 300 mm), som fungerer enten som stand-alone system eller kobles direkte til TV-inspektionsbilens styresystem f.eks. 300 mtr. væk fra bilen via en opkobling gennem kabeltromle/kabel. MiniLite vælges typisk med ORION-L sving/rotor-kamerahoved, som ved hjælp af en guide-stav monteret på hovedet kan gå i stikledninger. 

En motordrevet eller fuldautomatisk kabeltromle med 300 mtr. coaxialkabel er det foretrukne valg til ovenstående systemer. 

IBAK tilbyder kontrolenheder BS 3.5. Kontrolenheder har 2 multifunktionelle joysticks til styring af traktor og kamerahoved. 

Industri PC med IBAK's egen software IBAK IKAS 32 er en stærk mulighed for behandling af data. IBAK IKAS 32 er en kraftfuld software til indsamling og behandling af kloak TV-inspektionsdata. For at opfylde inspektionsspecifikationer (standard GIS-interface) kan IKAS 32 tilbyde omfattende inputvalideringer. Med IKAS 32 ReportViewer kan inspektionsdata (digitale rapporter, statistik, MPEG video og JPEG foto) overføres til et foretrukket medieformat (DVD, USB-stik, harddisk ...) og herfra ses eller overdrages til tredjepart. Det er også muligt at benytte andre softwaresystemer som f.eks. WinCan.

Batteripakken er typisk 360 Ah som er tilstrækkeligt til 6 timers drift uden at motor/generator skal startes for at fuldføre arbejdsopgaven. 

Leveringstid for en specialbygget TV-bil er ca. 8-10 uger fra modtagelse af bestilling og levering af køretøj til IBAK's fabrik i Kiel.

Ny vare
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.