{product_name:25}
search
  • {product_name:25}
  • {product_name:25}
  • {product_name:25}
  • {product_name:25}

CometSoft TV-inspektionsprogram Lite

5.900,00 kr.
Ekskl. moms

Softwareprogram Lite er et dansk TV-inspektions- og rapporteringsværktøj, der sikrer en høj grad af kvalitetssikring og overholder de i fotomanualen udstukne retningslinjer for rapportering.  

Kan bruges sammen med alt TV-inspektionsudstyr!

Sprog: Dansk

Se instruktionsvideoen til Lite her, tryk på YouTube logoet.

Lite softwareprogram

Antal
Sidste elementer på lager

Lite er et kvalitetssikringsværktøj, der bruges i forbindelse med TV-inspektion.

Lite stiller ikke krav til specifikt materiel (kamera, videokort m.m.), men kan bruges med et hvilket som helst kamera og på en hvilken som helst computer. Lite kan således benyttes med et billigt kamera uden tekstgenerator og en bærbar computer, idet al billedmanipulation (tekst og symboler) foregår direkte på computeren. Dette betyder, at kamera kan udskiftes til hver en tid, uden at man skal investere i nyt programmel med alle de ulemper, som dette indebærer.

Lite har indbyggede værktøjer til rapportgenerering og sammensætning og brænding af CD/DVD/Harddisk/USB stick m.m.. med video(med observationer indsat), inspektionsrapport, fotobilag, og skematisk fremstilling af ledningen.

Lite er nemt at bruge, med omfattende hjælpeprogram, ”hints” og F1 hjælp på de enkelte felter - og det hele foregår selvfølgelig på dansk!

Den færdige rapport kan gemmes som en pdf-fil, som nemt kan e-mailes eller afleveres til kunde på USB-stik.

Lite kan også danne kunde CD/DVD/Harddisk/USB stick m.m. med et indbygget fremviserprogram, der automatisk starter, når kunden indsætter mediet. Der skal derfor ikke downloades eller installeres noget på kundens computer!

100151001
2 Varer
Ny vare
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.