{product_name:25}
search
  • {product_name:25}
  • {product_name:25}

SUPER 2000 vandgenbrugsanlæg - teknisk beskrivelse

Unikt rensesystem med dobbelt cyklonsystem og 5-kammer sedimentering uden filtre sikrer minimal restmængde af partikler i det rensede vand.Antal

Teknisk specifikation:

Det patenterede vandgenanvendelsessystem fra tyske Wiedemann, der er en af verdens største producenter anvender et fysisk system uden filter, som ikke stopper og har en kapacitet 1.200 ltr./min. (3x maximal ydelse af højtrykspumpen). 

Patenteret dobbelt koblingssystem til højtrykspumpen, som sikrer en bedre økonomisk og økologisk drift.  

To-tank system med separat vand- og slamtank. U-formet vandtank i rustfrit stål med en kapacitet på mellem 5.000 ltr til 7.000 ltr. Cylindrisk slamtank er af rustfrit stål og ligger mellem 6.000 ltr. til 12.000 ltr.

Wiedermann har udviklet sin egen vakuumpumpe (væskeringspumpe), som leveres i 4 varianter fra 2.000 m3 til 4.500 m3 per time. Pumpen køles med vand fra genanvendelsessystemet, hvilket giver en vægtbesparelse på ca. 700 kg.

Genbrugsbilen leveres med 180 graders svingbar udlæggerarm på 6,2 mtr heraf 1,2 mtr. teleskoparm med 30 mtr. DN100 sugeslangerulle monteret vandret på tank. Option: Kan bestilles med Spectro 360 graders system som kan dreje 360 grd. rundt om lastbilen, og løftes 25 grader op og 10 grader ned. 

Transportrulle med op til 30 mtr. DN80 sugeslange kan monteres på siden af lastbilen.   

Denne specielle opbygning med med slamtank i midten omgivet af den u-formede vandtank giver perfekt vægtfordeling under alle forhold. Af samme grund placeres vakuumslangerullen ovenpå tanken og over køretøjets centerpunkt.

Stort DN 32, 180 mtr. højtrykspuleanlæg f.eks. URACA og lille højtrykspuleanlæg DN13 kan monteres med hydraulisk udrul. Begge systemer kan monteres sammen med udlæggerarm eller på bagklappen.

Det er muligt tilkøbe det patenterede kameradysesystem Sputnik fra tyske minCam. Systemet kan anvendes fra DN100 - DN 400 mm hovedledninger og i stikledninger med gentagende 90 grd. bøjninger. Kameraet er et høj opløseligt kamera med LED lys. Det er muligt at optage og lagre data og videofiler. 

Køretøjet leveres med 12" smart touch skærm, kontrolsystem til overvågning af alle processer med mulighed for online diagnose af systemet.

Tipsystem for tømning med hydraulisk stempler, tipvinkel 45 gr. Tophængt slamtank-bagdør åbner hydraulisk med 2 stempler. Det er muligt at pumpe overfladevandet tilbage i kloakken inden tømning.

Køretøjet kan leveres i flere options muligheder efter ønske.  

Beskrivelse af to-tank vandgenanvendelses system:

reinigung.jpg

Vandgenvindingssystemet i Super 2000 består af 9 rensetrin og de følgende hovedkomponenter:


- Selvrensende net
- Cyklonsystem
- Multipel sedimentering

Trin 1 (grov separation):
Alle større partikler (sten, dåser osv.) blokeres af nettet og forbliver i den bagerste del af slamtanken.

Trin 2 (selvrensende net):
Ved sug udføres fuldautomatisk og kontinuerlig separation af grovfilteret slamvand. Overfladen af det selvrensende net rengøres med et tryk på 5 bar. En yderligere mulighed er at rense nettet via højtrykspumpe (20 bar), fx under tømning. Nettet er udført i rustfrit stål (maskestørrelse 06mm), installeret i slamtanken og højdejusteres fuldautomatisk.

Trin 3 (cyklonsystem 1):
Den første centrifugalpumpe transporterer det forrensede vand fra slamtanken til den første separation af smågrus. Et dobbelt cyklonsystem separerer fysisk smågrus fra vandet ved hjælp af centrifugalkræfter. De separerede partikler føres tilbage til slamtanken. The rensede vand bruges enten til rengøring af nettet eller flyder ind i rum 1 i vandtanken.

Trin 4-7 (sedimentering 1):
Den separerede vandtank er udført i U-form under slamtanken. Den bruges til rensning og opbevaring af vand og består af 5 rum.


Rum 1-4:
Alle 4 rum bruges til sedimentering og derfor fysisk rensning af vandet. På grund dens specielle from er sedimenteringsområdet i vandtanken meget stort, hvilket resulterer i optimal synkning af solidt materiale og det fysiske princip af rensning via sedimentering kan benyttes på en optimal måde. Det totale sedimenteringsområde er ca. 8m² (afhængig af tankstørrelse). The rensede vand tages fra vandets overflade (via overløbsrør) og føres frem til det næste rum. Det betyder at systemet bruges 4-dobbelt separation per sedimentering.


Rum 5:
Rum 5 benyttes som opbevaringstank for det komplet rensede vand.


Trin 4-7 (cykolnsystem 2):
Den anden centrifugalpumpe føres vandet ud af Rum 4 og ind i det andet cyklonsystem (dobbelte cykloner). Via centrifugalkræfter bliver meget små partikler separeret fra vandet. De separerede partikler bliver igen bragt tilbage til slamtanken. Efter gentaget rensning (3 gange) i cyklonerne flyder det rensede vand ind i Rum 5 hvor det opbevares til at føde højtrykspumpen.

Kapacitet for vandgenvindingssystem:
System genbruges 1.200 ltr. kloakvand pr. minut, men eftersom kun omkring 400 ltr. er påkrævet af de største højtrykspumpe (fx URACA P-45), så er der trippel-garanti for at højtrykspumpen ikke løber tør for vand.

Kvalitet af det rensende vand:
Allerede i 1979 blev kvaliteten af det rensende vand testet empirisk af den tyske by Berlin. Bemærk at denne test er baseret på en slamsuger, som udførte sit normale arbejde i 3 dage uden at benytte frisk vand overhovedet.
Testen resulterede i følgende data:
Tørremiddel per liter:    0,275g
Solidt materiale per liter: 0,060g
Partikelstørrelse: ikke målbar
Som følge af disse særdeles gode resultater garanterer vi at slitage på højtrykspumper, slanger og dyser ikke er højere sammenlignet med anvendelse af friskt vand.

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.