IBAK TV-van Model Standard - EX equipment:, TV-biler - IBAK
search
 • IBAK TV-van Model Standard - EX equipment:, TV-biler - IBAK
 • IBAK TV-van Model Standard - EX equipment:, TV-biler - IBAK
 • IBAK TV-van Model Standard - EX equipment:, TV-biler - IBAK
 • IBAK TV-van Model Standard - EX equipment:, TV-biler - IBAK
 • IBAK TV-van Model Standard - EX equipment:, TV-biler - IBAK
 • IBAK TV-van Model Standard - EX equipment:, TV-biler - IBAK

IBAK TV-van Model Standard

Den højeste tyske kvalitet fra IBAK, som med over 65 års erfaring, 300+ ansatte og egen produktion af over 90% af komponenterne, sikrer dig det ypperste indenfor TV-inspektion.

Inspicér fra fra Ø50mm til Ø1.600mm i specialopbygget køretøj med fokus på operatøren, der passer netop til dig og dine behov!

Ring og hør nærmere!

Se firmavideoen, tryk på logo

IBAK x80.png

Quantity

En TV-inspektionsbil opbygges typisk af følgende grundelementer:

 • Interiør som specialopbygges i TV-bil
 • 1-2 Traktorsystemer
 • Stikledningssystem
 • Skubbekamera 
 • Kabeltromle & kabel
 • Kontrolenhed
 • PC med hardware & software samt
 • Strømforsyning / batteripakke

Opbygningen tager udgangspunkt i et katalog af indretningsforslag, som kan tilpasses individuelt til kundens ønsker og behov. TV-bilens indretning er gennemført ned til mindste detalje både med hensyn til praktiske detaljer og materialevalg / design. Det viste foreslag er adskillelse mellem operatørrum og vådrum, se fotoserien.

Der vælges ofte to traktorsystemer for at dække dimensionsområdet DN 100 mm - 1500 mm. Det giver mulighed for overlap - redundans i store dele af dimensionsområdet og skaber hermed en større driftssikkerhed for brugeren. Det ene system kan være med IBAK Orion 2.9 kamerahoved og IBAK traktor T66, som dækker dimensionsområdet DN 100 mm - DN 600 mm. Traktoren udstyres med forhøjer fra DN 300 mm og ekstra lys fra DN 500 mm. T66 leveres med ATC (væltebeskyttelse), som sikrer, at traktoren selv retter op allerede ved en hældning på blot 15 grader. Hældningsmåler kan tilkøbes. Det andet system er ofte udstyret med et IBAK Orpheus kamerahoved og IBAK traktor T76 (inkl. ATC), som dækker fra dimensionsområdet DN 150 mm og op. Ved hjælp af KUN to traktorer dækkes hermed det fulde dimensionsområde. 

Til inspektion af stikledninger vælges IBAK LISY-3 systemet, som dækker dimensionsområdet DN 300 mm - 1200 mm. Her er det muligt at vælge en kabeltromle med op til 180 mtr. rørål, hvoraf de 40 mtr. kan køres direkte op i stikledningen.

De fleste vælger også skubbekamerasystemet MiniLite (DN 100 mm - 300 mm), som fungerer enten som stand-alone system eller kobles direkte til TV-inspektionsbilens styresystem f.eks. 500 mtr. væk fra bilen via en opkobling gennem kabeltromle/kabel. MiniLite vælges typisk med ORION-L sving/rotor-kamerahoved, som ved hjælp af en guide-stav monteret på hovedet kan gå i stikledninger. 

En motordrevet eller fuldautomatisk kabeltromle med 300 mtr., 500 mtr. eller 600 mtr. er det foretrukne valg til ovenstående systemer. Kabel med lysleder, som tilbyder bedre billedkvalitet end traditionelt koaksialkabel, kan også leveres. 

IBAK tilbyder flere forskellige kontrolenheder, alt afhængigt af kundeønsker/krav samt hvilken kabeltromle der er valgt i den pågældende opbygning. Alle kontrolenheder har 2 multifunktionelle joysticks til styring af traktor og kamerahoved.

Industri PC med IBAK's egen software IBAK IKAS 32 er en stærk mulighed for behandling af data. IBAK IKAS 32 er en kraftfuld software til indsamling og behandling af kloak TV-inspektionsdata. For at opfylde inspektionsspecifikationer (standard GIS-interface) kan IKAS 32 tilbyde omfattende inputvalideringer. Med IKAS 32 ReportViewer kan inspektionsdata (digitale rapporter, statistik, MPEG video og JPEG foto) overføres til et foretrukket medieformat (DVD, USB-stik, harddisk ...) og herfra ses eller overdrages til tredjepart. Det er også muligt at benytte andre softwaresystemer som f.eks. WinCan.

Batteripakken er typisk 480 Ah eller 640 Ah som er tilstrækkeligt til 8-10 timers drift uden at motor/generator skal startes for at fuldføre arbejdsopgaven. 

Leveringstid for en specialbygget TV-bil er ca. 8-10 uger fra modtagelse af bestilling og levering af køretøj til IBAK's fabrik i Kiel.

New product
Comments (0)
No customer reviews for the moment.