CometSoft TV-inspection software Lite
search
  • CometSoft TV-inspection software Lite
  • CometSoft TV-inspection software Lite
  • CometSoft TV-inspection software Lite
  • CometSoft TV-inspection software Lite

CometSoft TV-inspection software Lite

5,000.00
VAT excluded
MSRP: 6,500.00

CometSoft Lite is a Danish TV-inspection and reporing tool which secures a a high degree of quality control and complies with the guide lines for reporting from the photo manual.

Can be used with all TV-inspection systems!

Language: Danish

See instruction video here, press start:

Quantity
Last items in stock

Lite er et kvalitetssikringsværktøj, der ikke blot bruges i forbindelse med TV-inspektion, men også til dokumentation af arbejde udført i forbindelse med strømpeforing. Lite kan også holde styr på timeforbruget ifbm. en opgave.

Lite stiller ikke krav til specifikt materiel (kamera, videokort m.m.), men kan bruges med et hvilket som helst kamera og på en hvilken som helst computer. Lite kan således benyttes med et billigt kamera uden tekstgenerator og en bærbar computer, idet al billedmanipulation (tekst og symboler) foregår direkte på computeren. Dette betyder, at kamera kan udskiftes til hver en tid, uden at man skal investere i nyt programmel med alle de ulemper, som dette indebærer.

Lite har indbyggede værktøjer til rapportgenerering og sammensætning og brænding af CD/DVD/Harddisk.

Lite er nemt at bruge, med omfattende hjælpeprogram, ”hints” og F1 hjælp på de enkelte felter - og det hele foregår selvfølgelig på dansk!

Lite kan udveksle data i DAS5 og DAN-DAS, således at du kan aflevere data i disse formater til kunden, eller indlæse data fra andre firmaer og gennemse eller arbejde videre på disse.

Den færdige rapport gemmes som en pdf-fil, som nemt kan e-mailes eller afleveres til kunde på USB-stik.

Lite kan også danne kunde CD/DVD med et indbygget fremviserprogram, der automatisk starter, når kunden indsætter CD/DVD. Der skal derfor ikke downloades eller installeres noget på kundens computer!

100151001
1 Item
New product
Comments (0)
No customer reviews for the moment.