CometSoft - TV-inspektionsprogram
  • CometSoft - TV-inspektionsprogram
  • CometSoft - TV-inspektionsprogram
  • CometSoft - TV-inspektionsprogram
  • CometSoft - TV-inspektionsprogram

CometSoft TV-inspektionsprogram Professionel

 kr. 11.500,00
Ekskl. moms

Softwareprogram Professionel er et dansk TV-inspektions- og rapporteringsværktøj, der sikrer en høj grad af kvalitetssikring og overholder de i fotomanualen udstukne retningslinjer for rapportering.  

Kan bruges sammen med alt TV-inspektionsudstyr!

Sprog: Dansk

Se instruktionsvideoen til Professionel her, tryk på YouTube logoet.

Lite softwareprogram

Antal

Beskrivelse

Professionel er et kvalitetssikringsværktøj, der ikke blot bruges i forbindelse med TV-inspektion, men også til dokumentation af arbejde udført i forbindelse med strømpeforing. Pro kan også holde styr på timeforbruget ifbm. en opgave.

Professionel stiller ikke krav til specifikt materiel (kamera, videokort m.m.), men kan bruges med et hvilket som helst kamera og på en hvilken som helst computer. Pro kan således benyttes med et billigt kamera uden tekstgenerator og en bærbar computer, idet al billedmanipulation (tekst og symboler) foregår direkte på computeren. Dette betyder, at kamera kan udskiftes til hver en tid, uden at man skal investere i nyt programmel med alle de ulemper, som dette indebærer.

Professionel har indbyggede værktøjer til rapportgenerering og sammensætning og brænding af CD/DVD/Harddisk/USB stick m.m.,.med video(med observationer indsat), inspektionsrapport, fotobilag, tegninger, brøndrapporter, og skematisk fremstilling af ledningen.

Professionel er nemt at bruge, med omfattende hjælpeprogram, ”hints” og F1 hjælp på de enkelte felter - og det hele foregår selvfølgelig på dansk!

Professionel kan udveksle data i DAN-DAS, således at du kan aflevere data i disse formater til kunden, eller indlæse data fra andre firmaer og gennemse eller arbejde videre på disse.

Professionel kan danne målfaste tegninger i Visio, helt automatisk, ud fra inspektionen. Desuden kan pro danne oversigtstegninger, der sammensætter et antal inspektioner til en samlet tegning. 

Den færdige rapport kan gemmes som en pdf-fil, som nemt kan e-mailes eller afleveres til kunde på USB-stik.

Professionel kan også danne kunde CD/DVD/Harddisk/USB stick m.m., med et indbygget fremviserprogram, der automatisk starter, når kunden indsætter mediet. Der skal derfor ikke downloades eller installeres noget på kundens computer!

Forskel mellem Professionel og Lite version er, at  man i Professionel versionen også kan foretage: 

- BackUp/Udtræk af data udfra kunde/sag/datointerval m.m.

- Restore/Flet data udtrukket tidligere.

- Forside som du selv kan redigere.

- Indholdsfortegnelse autogenereret.

- Statistik m summering af antal meter pr materiale, ialt; samt antal stik; for alle kunder, kunde, sag, stræk, og helt ned til den enkelte inspektion.

- Sagsdokumenter med administration af dokumenter (Rediger, slet) til sag. Dokumenter kan integreres i rapport til kunden.

- Produktionsskema til dtvk og kk.

- Operationer (Renoveringsskema, Udført arbejde, Spuling af kloak, Fri).

- Analyseskema dvs hurtigt overblik over tilstand af kloaknet ved mange inspektioner.

Produktoplysninger
100151002
Ny vare
Vedhæftninger